Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Yeni Düzenleme Sonrası Yabancı Dil Okutmanı Şartları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="okutman2171" data-source="post: 489089"><p><strong>4ZCGAk</strong></p><p></p><p>Beş yıl tecrübeyi de kaldırdılar ama yöksiste ünvan şartlarında hala yazıyor. Tecrübenin bir önemi yok mu? Ayrıca iligili alanlarda yüksek lisans diploması diyor. Mesela siz emek ve para harcayıp yüksek lisansınızı eğitim teknolojileri gibi bir bölümde yaparsanız o da kabul olmuyor. Ama öğretmenlıkle hiç alakası olmayan ingiliz dili ve edebiyatı diploması kabul oluyor. Bu yasaları çıkaran insanları anlamak gerçekten mümkün değil. Şimdi ilgili belgesi olmayan insanlar hiçbirine başvuramayacaklar bile. Herkes olduğu yerde kalmak zorunda. Bu da iş yerindeki mobbingleri artıracaktır. zira başka yere gidemeyeceğini de biliyorlar. her sey çok abuk oldu. umarım en kısa zamanda eskı halıne döner.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okutman2171, post: 489089"] [b]4ZCGAk[/b] Beş yıl tecrübeyi de kaldırdılar ama yöksiste ünvan şartlarında hala yazıyor. Tecrübenin bir önemi yok mu? Ayrıca iligili alanlarda yüksek lisans diploması diyor. Mesela siz emek ve para harcayıp yüksek lisansınızı eğitim teknolojileri gibi bir bölümde yaparsanız o da kabul olmuyor. Ama öğretmenlıkle hiç alakası olmayan ingiliz dili ve edebiyatı diploması kabul oluyor. Bu yasaları çıkaran insanları anlamak gerçekten mümkün değil. Şimdi ilgili belgesi olmayan insanlar hiçbirine başvuramayacaklar bile. Herkes olduğu yerde kalmak zorunda. Bu da iş yerindeki mobbingleri artıracaktır. zira başka yere gidemeyeceğini de biliyorlar. her sey çok abuk oldu. umarım en kısa zamanda eskı halıne döner. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Yeni Düzenleme Sonrası Yabancı Dil Okutmanı Şartları