Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Yeni Doçentlik kriterleri 2016
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 435218"><p><strong>Doktora öncesi yayın puanlarının sınırlanması</strong></p><p></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'arial'">Doktora sonrası 90 puan zorunluluğu insan haklarına aykırı bir tutumdur. Önemli olan çalışmak ve üretmek değil mi?Bir akademisyenin doktora öncesi yayın yapması ceza mı olmalı yoksa ödül mü? Düşünün ABD ve bazı gelişmiş dünya ülkelerinde alanında yayın yapanlar seçilerek üniversitelerde hoca olarak görevlendiriliyor, bizdeki bu tavır içler acısı. Demokratik bir hukuk devletinde bilim adına yapılanlara bakın..Yapay kurallarla çalışan ve üreten insanların hakları engellenmeye çalışıyorlar. Bunu çıkaranların neyin peşinde olduğunu anlayamadım. Ümit ediyorum ki bu durum düzeltilir.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 435218"] [b]Doktora öncesi yayın puanlarının sınırlanması[/b] [COLOR=#000000][FONT=arial]Doktora sonrası 90 puan zorunluluğu insan haklarına aykırı bir tutumdur. Önemli olan çalışmak ve üretmek değil mi?Bir akademisyenin doktora öncesi yayın yapması ceza mı olmalı yoksa ödül mü? Düşünün ABD ve bazı gelişmiş dünya ülkelerinde alanında yayın yapanlar seçilerek üniversitelerde hoca olarak görevlendiriliyor, bizdeki bu tavır içler acısı. Demokratik bir hukuk devletinde bilim adına yapılanlara bakın..Yapay kurallarla çalışan ve üreten insanların hakları engellenmeye çalışıyorlar. Bunu çıkaranların neyin peşinde olduğunu anlayamadım. Ümit ediyorum ki bu durum düzeltilir.[/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Yeni Doçentlik kriterleri 2016