Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Yedek Aday Cari Usül !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 460957"><p>Hocam bende bir soru soracağım ben bir üniversitenin sözlü mülakatına girdim yedek seçildim asil aday halihazır öyp li bir araştırma görevlisiydi çalışıyordu ancak kadrosunun bağlı olduğu kurumdan muvafakat belgesi alamamış çünkü asil olarak kazandığı kadroda yine öyp kadrosu gibi sadece sözlü mülakatla alındı ek 1 madde uyarınca. sonuç itibariyle kazanan kişi muvafakat alamıyor yani atanamıyor bu durumda yedeğe sıra gelir mi? yoksa diğer belgelerini verdiği için iş işten geçti mi? aklen ve mantıken bu durumda yedeğe geçilmesi gerekir diye düşünüyorum ayrıca kazanan kişi zaten türkiyenin en iyi üniversitesinde yüksek lisans yapıp çalışıyor öyp li olarak sadece ana kadrosu doğuda ve doğuyu beğenmemiş...be kardeşim elini vicdanına koy zaten çalışıyorsun ayrıca 50d oldu zaten doğudaki üniversitede seni çağırmamış yukseği yaptığın yerde çalış diyor batıdaki iyi üniversitelerden biriinde yani daha ne istiyorlar Allah doyursun ...bu konuda hukuksal olarak sonuna kadar gideceğim birşey farketmez densede sadece bilgi amaçlı soru sordum umarım bilen biri vardır aranızda arkadaşlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 460957"] Hocam bende bir soru soracağım ben bir üniversitenin sözlü mülakatına girdim yedek seçildim asil aday halihazır öyp li bir araştırma görevlisiydi çalışıyordu ancak kadrosunun bağlı olduğu kurumdan muvafakat belgesi alamamış çünkü asil olarak kazandığı kadroda yine öyp kadrosu gibi sadece sözlü mülakatla alındı ek 1 madde uyarınca. sonuç itibariyle kazanan kişi muvafakat alamıyor yani atanamıyor bu durumda yedeğe sıra gelir mi? yoksa diğer belgelerini verdiği için iş işten geçti mi? aklen ve mantıken bu durumda yedeğe geçilmesi gerekir diye düşünüyorum ayrıca kazanan kişi zaten türkiyenin en iyi üniversitesinde yüksek lisans yapıp çalışıyor öyp li olarak sadece ana kadrosu doğuda ve doğuyu beğenmemiş...be kardeşim elini vicdanına koy zaten çalışıyorsun ayrıca 50d oldu zaten doğudaki üniversitede seni çağırmamış yukseği yaptığın yerde çalış diyor batıdaki iyi üniversitelerden biriinde yani daha ne istiyorlar Allah doyursun ...bu konuda hukuksal olarak sonuna kadar gideceğim birşey farketmez densede sadece bilgi amaçlı soru sordum umarım bilen biri vardır aranızda arkadaşlar [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Yedek Aday Cari Usül !!