Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YDS Kurs Değerlendirmeleri
YDS Sınavı İçin Üniversitelerin Yabancı Diller Yüksekokulu???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kelebenkk" data-source="post: 432421" data-attributes="member: 24601"><p>Ben hem yabanci diller yuksek okullunda hazirlik okumuş bir ogrenci olarak hemde ozel dersanede yds kursuna gitmiş biri olarak size fikrimi soyleyeyim. Yabanci diller yuksek okullaırındaki hocalar elbette bazi asamalardan gecerek oraya gelmişler basarilarina soylenecek bir şey yok fakat bu kursu kimin verdigi onemli olan. Kursu verecek kişi yeni guncel yaklasımdan haberdar ve sürekli gelişmeye acik bir hocaysa sizi cok sey katabilir. Ama her inglizcesi iyi olan insan yds kursuda veremez kanaatindeyim. </p><p>Dersane ve dersane hocalarına geliceksek benim gittigim dersadeki hoca bu sistemi o kadar iyi biliyrduki beni cok guzel yonlendirdi ve asonunda istedigim puani elde ettim. Elbette ogrenciye para gozuyle bakan acmiş olmak için yds kursu acan kurslarda vardir. Bu aşamada hangisini tercih edicekseniz kursu veren kişilerin yeterliliklerini onceden o kursa giden birilerini taniyorsaniz vs vs bilgi alarak gidin. </p><p>Umarım istediginiz puanlara en kısa zamanda ulaşırsınız iyi aksamlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kelebenkk, post: 432421, member: 24601"] Ben hem yabanci diller yuksek okullunda hazirlik okumuş bir ogrenci olarak hemde ozel dersanede yds kursuna gitmiş biri olarak size fikrimi soyleyeyim. Yabanci diller yuksek okullaırındaki hocalar elbette bazi asamalardan gecerek oraya gelmişler basarilarina soylenecek bir şey yok fakat bu kursu kimin verdigi onemli olan. Kursu verecek kişi yeni guncel yaklasımdan haberdar ve sürekli gelişmeye acik bir hocaysa sizi cok sey katabilir. Ama her inglizcesi iyi olan insan yds kursuda veremez kanaatindeyim. Dersane ve dersane hocalarına geliceksek benim gittigim dersadeki hoca bu sistemi o kadar iyi biliyrduki beni cok guzel yonlendirdi ve asonunda istedigim puani elde ettim. Elbette ogrenciye para gozuyle bakan acmiş olmak için yds kursu acan kurslarda vardir. Bu aşamada hangisini tercih edicekseniz kursu veren kişilerin yeterliliklerini onceden o kursa giden birilerini taniyorsaniz vs vs bilgi alarak gidin. Umarım istediginiz puanlara en kısa zamanda ulaşırsınız iyi aksamlar [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YDS Kurs Değerlendirmeleri
YDS Sınavı İçin Üniversitelerin Yabancı Diller Yüksekokulu???