YDS Eğitim Seti Önerisi

safasafa

Öğrenci
Uzaktanyds.com u kullandım arkadaşım . Satın aldıktan sonra bir sorun yaşarsan kesinlikle seninle ilgilenilmiyor. Eğer ara verirde devam edemezsen videoları izlemediysen bile 1 yılı doldurduysan senden para talep ediyorlar. Bunların hepsini geçtim 4-5 saati bulan videolar var . Ve 1. 2. Seyeden baslarsan goreceksın ki sureklı aynı seylerden bahsedıyor. Bunu elestırmıyorum . Öğretme taktiğidir orasına karısmam fakat videoları hızlandırma seçeneği yok . 5 saatlik videoyu hızlandıramadan 5 saatde izleyeceksin bu şekilde çok fazla video var. Adamlara hızlandırma seceneği ekşeyim diye yazıyorum robot gibi sürekli aynı cevap videoları izleme sürenizi hesapdığımız için bunu yapamıyoruz. Bunun aşılabileceğini açıklıyorum . Bir şeyler yazıyorum . Sanki boşa yazmısım gibi robotla konusuyormusum gibi aynı cebaplar veriliyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kullanışlı değil ve çok yavaş. Paranızı kaptırmayın bu insanlara. Diğer online kurslar hakkında bilgim yok .
 

kızılgöz

Öğrenci
Online yds centerı tavsiye ederim. Set şeklinde değil yani video kayıt şeklinde eğitim değil. Kursun tamamı canlı ders şeklinde işleniyor ve ders kaçırdığınızda ya da tekrar dersi izlemek istediğinizde tüm canlı derslerin videoarını izleyebiliyorsunuz. Dersime giren hoca çok ilgiliydi.
 

Fmir5

Öğrenci
Temadil'in online derslerini öneririm. dersler canlı olarak yapılıyor, istediğiniz zaman soru sorma şansınız var ve dersi kaçırdığınızda ya da tekrar dersi izlemek istediğinizde kayıtlı videolara geri dönüp izleyebiliyorsunuz.
 
Üst