Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Akademik Makaleler
Yayın yaptığımız dergi SCI expanded listesinden düşerse ne olur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ink Bottle" data-source="post: 489996" data-attributes="member: 69101"><p>Selam [MENTION=55224]MonsterMMORPG[/MENTION],</p><p>Tüm sorularına tek bir yanıtla cevap vereceğim.</p><p></p><p>Bildiğin gibi SCI/SSCI/AHCI gibi dizinlerde taranan dergilerin ilgili sayıları o dergiler o dizinde yer aldığı sürece WoS veritabanında yer alıyor. </p><p></p><p>Atıyorum a dergisi şu an dizinde taranıyor, 5. sayısı yayınlandı, 6. sayısı yayınlandı ama 7. sayısı yayınlanmadan önce dizinden çıkarıldı. Bu durumda makalesi WoS veritabanında olanlar (yani örneğimizde 1, 6 sayılar arası sayılardan birinde yayınlananlar) çalışmayı dizinde taranan bir çalışma olarak kullanabilirler ama 7. sayı WoS veritabanında olmadığı için makalesi 7. sayıda yayınlananlar bu çalışmayı dizinde bir makale olarak kullanamazlar.</p><p></p><p>Burada şu da var, daha önce çalışma gönderdiysen bilirsin. Çalışma kabul edildikten sonra hemen yayınlanmaz. Dergi sayısına atanma süreci vardır. Bu süreçten önce "Online First Articles" bölümünde sayı numarası verilmeden beklerler. Bu çalışmaların bir sayıya atanması bazı dergilerde 1 haftada yapılırken bazılarında 1 yılı bile bulabiliyor. Arada bir de copyediting işleri falan var malumun. Yani senin çalışmanın ne zaman kabul edildiğinden ziyade ne zaman bir dergi sayısına atandığı faktörü var işin içinde bir de.</p><p></p><p>Bunlar benim bildiklerim. Kritik öneme sahip bir bilgiyse başka bir yerden/kişiden teyit etmeni öneririm, yanlışlık eksiklik olmasın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ink Bottle, post: 489996, member: 69101"] Selam [MENTION=55224]MonsterMMORPG[/MENTION], Tüm sorularına tek bir yanıtla cevap vereceğim. Bildiğin gibi SCI/SSCI/AHCI gibi dizinlerde taranan dergilerin ilgili sayıları o dergiler o dizinde yer aldığı sürece WoS veritabanında yer alıyor. Atıyorum a dergisi şu an dizinde taranıyor, 5. sayısı yayınlandı, 6. sayısı yayınlandı ama 7. sayısı yayınlanmadan önce dizinden çıkarıldı. Bu durumda makalesi WoS veritabanında olanlar (yani örneğimizde 1, 6 sayılar arası sayılardan birinde yayınlananlar) çalışmayı dizinde taranan bir çalışma olarak kullanabilirler ama 7. sayı WoS veritabanında olmadığı için makalesi 7. sayıda yayınlananlar bu çalışmayı dizinde bir makale olarak kullanamazlar. Burada şu da var, daha önce çalışma gönderdiysen bilirsin. Çalışma kabul edildikten sonra hemen yayınlanmaz. Dergi sayısına atanma süreci vardır. Bu süreçten önce "Online First Articles" bölümünde sayı numarası verilmeden beklerler. Bu çalışmaların bir sayıya atanması bazı dergilerde 1 haftada yapılırken bazılarında 1 yılı bile bulabiliyor. Arada bir de copyediting işleri falan var malumun. Yani senin çalışmanın ne zaman kabul edildiğinden ziyade ne zaman bir dergi sayısına atandığı faktörü var işin içinde bir de. Bunlar benim bildiklerim. Kritik öneme sahip bir bilgiyse başka bir yerden/kişiden teyit etmeni öneririm, yanlışlık eksiklik olmasın. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Akademik Makaleler
Yayın yaptığımız dergi SCI expanded listesinden düşerse ne olur?