Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Üyesi
Yayın Olmadan Yar. Doçent'lik ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="0sman" data-source="post: 236605" data-attributes="member: 49689"><p>Hocam merhabalar, çok güzel ve açıklayıcı bir cevap vermişsiniz, ben de kendime sizin verdiğiniz yayın ve bildiri sayısına göre hedefler koydum. </p><p></p><p>Buna rağmen (örneğin bildiri için) konu belirleme kısmında biraz sıkıntı yaşıyorum. Benim anabilim dalım konstrüksiyon-imalat olmasına rağmen şu anda bulunduğum üniversitede genellikle ısı-akışkan bilim dalına yönelik çalışan hocalar var. Bu yüzden çalışma konusu belirlemekte sıkıntı yaşıyorum sizin öneriniz olur mu acaba? Bölüm başkanına falan danıştım ama çok faydalı cevap alamadım. Benim aklıma bildiri kitaplarına göz atmak geldi mesela.</p><p></p><p>Not: Bir vakıf üniversitesinde araş. gör. ve yüksek lisans öğrencisiyim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0sman, post: 236605, member: 49689"] Hocam merhabalar, çok güzel ve açıklayıcı bir cevap vermişsiniz, ben de kendime sizin verdiğiniz yayın ve bildiri sayısına göre hedefler koydum. Buna rağmen (örneğin bildiri için) konu belirleme kısmında biraz sıkıntı yaşıyorum. Benim anabilim dalım konstrüksiyon-imalat olmasına rağmen şu anda bulunduğum üniversitede genellikle ısı-akışkan bilim dalına yönelik çalışan hocalar var. Bu yüzden çalışma konusu belirlemekte sıkıntı yaşıyorum sizin öneriniz olur mu acaba? Bölüm başkanına falan danıştım ama çok faydalı cevap alamadım. Benim aklıma bildiri kitaplarına göz atmak geldi mesela. Not: Bir vakıf üniversitesinde araş. gör. ve yüksek lisans öğrencisiyim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Üyesi
Yayın Olmadan Yar. Doçent'lik ?