Yatırım ve Borsa İstanbul Anketi

betul_BTL

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

Borsa İstanbul' a Yönelik Yatırımcı Algısı konulu doktora çalışmamın anket uygulamasının yapmaktayım.
Yatırım yapan - yapmayan herkese açık olan bu anket çalışmamıza birkaç dakikanızı ayırıp katılabilirseniz gerçekten çok sevinirim.
Ankete katılmak için yatırım yapmış olmanız GEREKMEMEKTEDİR. Sadece fikirleriniz doğrultusunda cevaplamanız yeterlidir.

Anket Linki;

surveey.com, online anket sistemi

Çok teşekkür ederim!

qpuro

Kısıtlanmış Üyelik
Doldurdum bende :)

Hocam hangi bölüm - anabilim dalı üzerine YL veya doktora yapıyorsunuz ve BİST'le ilgileniyorsunuz öğrenebilir miyim.

İyi çalışmalar.

qpuro

Kısıtlanmış Üyelik
Hocam, KTU İşletme - Pazarlama ABD doktoram.
Çok sağ olun zaman ayırdığınız için.

Rica ederim.

Hocam YL'sini de Doktorasını da BİST üzerine tez yazarak yapmak isteyen birisinin hangi ABD seçmesi gerekir? Bildiğim kadarıyla işletme iktisat maliye bölümlerinde okuyanlar BİST üzerine tezler yazabiliyor. Mesela Yönetim ve organizasyon ABD olan birisi BİST üzerine çalışabilir mi?

BİST'in tarihsel gelişimi, dünya borsaları arasında yeri, spekülasyonların incelenmesi, sektör araştırmaları, aynı pazarda faaliyet gösteren şirketlerin SWOT analizleri, faize karşı duyarlılık, sermaye girişinin ve çıkışının sebepleri, enflasyonun BİST'e etkileri, döviz kurunun değişiminin etkileri, petrol fiyatlarında değişikliğin etkileri vb... konular ilgi alanım. İşletme-İktisat-Maliye bölümlerinden birini okumayı düşünüyorum. Hangi bölümü, YL içinse hangi ABD'yi önerirsiniz?

Teşekkürler.

Son düzenleme:

betul_BTL

Öğrenci
Rica ederim.

Hocam YL'sini de Doktorasını da BİST üzerine tez yazarak yapmak isteyen birisinin hangi ABD seçmesi gerekir? Bildiğim kadarıyla işletme iktisat maliye bölümlerinde okuyanlar BİST üzerine tezler yazabiliyor. Mesela Yönetim ve organizasyon ABD olan birisi BİST üzerine çalışabilir mi?

BİST'in tarihsel gelişimi, dünya borsaları arasında yeri, spekülasyonların incelenmesi, sektör araştırmaları, aynı pazarda faaliyet gösteren şirketlerin SWOT analizleri, faize karşı duyarlılık, sermaye girişinin ve çıkışının sebepleri, enflasyonun BİST'e etkileri, döviz kurunun değişiminin etkileri, petrol fiyatlarında değişikliğin etkileri vb... konular ilgi alanım. İşletme-İktisat-Maliye bölümlerinden birini okumayı düşünüyorum. Hangi bölümü, YL içinse hangi ABD'yi önerirsiniz?

Teşekkürler.

Finansçılar daha iyi bilir ama bahsettiğiniz konu başlıkları daha çok İşletme / finans alanını işaret ediyor bence.