Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Üyesi
Yardımcı Doçent Kadrosu Açtırmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Cmp" data-source="post: 433752" data-attributes="member: 85103"><p>Bir arkadaşımın arkadaşının özelde yardımcı doçentliği alma macerasını biliyorum.</p><p>Doktorayı alanında Türkiye'de en iyi okulda yaptıktan sonra araştırmacı olarak avrupaya gitti. Her sene yaza doğru memlekete geldi okullarla görüştü ilk sene olmadı ikinci sene olmadı en son üçüncü senenin sonunda bir üniversiteye arkadaşını ziyarete gitti. Yemekhanede yemek yedi bölümdeki diğer hocalarla tanıştı muhabbet sohbet felan. Başvuru evraklarını verdi gitti yurdışına işinin başına. Aradan kısa bir süre geçti sunuma çağırdılar, sunum yaptı çalıştığı konular tezleri makaleleri vs anlattı. Kadroyu zaten tanıyordu dekan sorunca herkes okey verdi ve aldı işi. Devletteki profesörle aynı maaşı alıyor bir yard. doç olarak ama eğitimleri yayınları sağlam insan. Hani sağlam deriz o bile üç senede buldu işi. Doktora bitti haydi yard doç çok kolay değil gözlemlerime göre.</p><p>Öğretim üyesi olmak için gerçekçi olalım kimse ilan bekleyeyim de başvurayımla bir yere gelemez ya okulu sahip çıkar ya önceden çalıştığı çevresi sağlamdır yada dayı bizim memlekette her kapıyı açıyor zaten. Bakalım o gün gelince bizim halimiz ne olacak..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cmp, post: 433752, member: 85103"] Bir arkadaşımın arkadaşının özelde yardımcı doçentliği alma macerasını biliyorum. Doktorayı alanında Türkiye'de en iyi okulda yaptıktan sonra araştırmacı olarak avrupaya gitti. Her sene yaza doğru memlekete geldi okullarla görüştü ilk sene olmadı ikinci sene olmadı en son üçüncü senenin sonunda bir üniversiteye arkadaşını ziyarete gitti. Yemekhanede yemek yedi bölümdeki diğer hocalarla tanıştı muhabbet sohbet felan. Başvuru evraklarını verdi gitti yurdışına işinin başına. Aradan kısa bir süre geçti sunuma çağırdılar, sunum yaptı çalıştığı konular tezleri makaleleri vs anlattı. Kadroyu zaten tanıyordu dekan sorunca herkes okey verdi ve aldı işi. Devletteki profesörle aynı maaşı alıyor bir yard. doç olarak ama eğitimleri yayınları sağlam insan. Hani sağlam deriz o bile üç senede buldu işi. Doktora bitti haydi yard doç çok kolay değil gözlemlerime göre. Öğretim üyesi olmak için gerçekçi olalım kimse ilan bekleyeyim de başvurayımla bir yere gelemez ya okulu sahip çıkar ya önceden çalıştığı çevresi sağlamdır yada dayı bizim memlekette her kapıyı açıyor zaten. Bakalım o gün gelince bizim halimiz ne olacak.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Üyesi
Yardımcı Doçent Kadrosu Açtırmak