Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Üyesi
Yardımcı Doçent- Başka Üniversiteye ya da Kuruma Geçmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mr December" data-source="post: 123086" data-attributes="member: 7087"><p>Bir tanesi bu:</p><p>"2008 yılında Nigde Universitesine Mecburi Hizmet iptali icin dava acmıstım. Bolge İdare Mahkemesi 2008/383 nolu kararı ile Mecburi Hizmeti ve senetleri iptal etmis, 2547 sayılı yasanın 35/3 nolu maddesinin uygulama olanagı kalmadıgına hukmetmisti. Nigde Univ. bu karari Danistaya goturmustu. Danistay 3 yil aradan sonra 2012-3932 nolu kararı ile temyiz istemini reddettmis ve mecburi hizmet ve senetlerin iptal kararinin dogru olduguna ayrica yukarda belirttigim gibi bize en buyuk zarari veren demoklesin kilici gibi sallanan 2547 sayılı yasanın 35/3 nolu maddesinin uygulama olanagı kalmadıgıni onaylamistir." </p><p></p><p>Şu an bir sürü mail olduğu için açıp bakamıyorum. Çok güncel tarihli olanlar da var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mr December, post: 123086, member: 7087"] Bir tanesi bu: "2008 yılında Nigde Universitesine Mecburi Hizmet iptali icin dava acmıstım. Bolge İdare Mahkemesi 2008/383 nolu kararı ile Mecburi Hizmeti ve senetleri iptal etmis, 2547 sayılı yasanın 35/3 nolu maddesinin uygulama olanagı kalmadıgına hukmetmisti. Nigde Univ. bu karari Danistaya goturmustu. Danistay 3 yil aradan sonra 2012-3932 nolu kararı ile temyiz istemini reddettmis ve mecburi hizmet ve senetlerin iptal kararinin dogru olduguna ayrica yukarda belirttigim gibi bize en buyuk zarari veren demoklesin kilici gibi sallanan 2547 sayılı yasanın 35/3 nolu maddesinin uygulama olanagı kalmadıgıni onaylamistir." Şu an bir sürü mail olduğu için açıp bakamıyorum. Çok güncel tarihli olanlar da var. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Üyesi
Yardımcı Doçent- Başka Üniversiteye ya da Kuruma Geçmek