Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Yabancı Hükumet Bursları!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tolmaç" data-source="post: 491010" data-attributes="member: 103627"><p>Öncelikle herkese merhabalar!</p><p></p><p>"Yurtdışı Lisansüstü Eğitim Bursları" kısmında yeni konu açamadığım için konuyu burada açtım. Eğer yanlış yerde konu açtıysam şimdiden özür dilerim. </p><p></p><p>Sizlere danışmak istediğim bir konu vardı. Yabancı Hükumet Burslarına başvurularda bir üst yaş sınırı var mıdır?</p><p></p><p>Daha doğrusu şöyle detaylandırayım; Bu Yabancı Hükumet Bursları ve YLSY' nin kapsamı aynı mıdır yoksa ikisi ayrı şeyler midir? Örneğin ben Macaristan hükümetinin sağladığı "Stipendium Hungaricum" programı vasıtasıyla doktora için başvuruda bulunmak istesem, bunun için bir yaş sınırı söz konusu olur mu? Bildiğim kadarıyla YLSY' de böyle bir sınır var. Kafamı karıştıran bu YLSY konusu oldu.</p><p></p><p>Cevaplarınıza şimdiden teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolmaç, post: 491010, member: 103627"] Öncelikle herkese merhabalar! "Yurtdışı Lisansüstü Eğitim Bursları" kısmında yeni konu açamadığım için konuyu burada açtım. Eğer yanlış yerde konu açtıysam şimdiden özür dilerim. Sizlere danışmak istediğim bir konu vardı. Yabancı Hükumet Burslarına başvurularda bir üst yaş sınırı var mıdır? Daha doğrusu şöyle detaylandırayım; Bu Yabancı Hükumet Bursları ve YLSY' nin kapsamı aynı mıdır yoksa ikisi ayrı şeyler midir? Örneğin ben Macaristan hükümetinin sağladığı "Stipendium Hungaricum" programı vasıtasıyla doktora için başvuruda bulunmak istesem, bunun için bir yaş sınırı söz konusu olur mu? Bildiğim kadarıyla YLSY' de böyle bir sınır var. Kafamı karıştıran bu YLSY konusu oldu. Cevaplarınıza şimdiden teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Yabancı Hükumet Bursları!