Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
Yabancı Dil (IELTS) Eşdeğerlilikleri Değiştirildi (23.07.2013)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ıour" data-source="post: 204761" data-attributes="member: 35354"><p>13 Temmuzda sınava girenler için;</p><p>Henüz IELTS belgesi elime ulaşmadı ancak şöyle bir şey düşündüm, IELTS ile görüştüğümde belgenin üzerinde 2 tarih olduğunu söylediler. 1. tarih sınav tarihi, 2. tarih evrakın basım tarihi. Bizim sıkıntımız burda belgenin üzerinde sadece sıanv tarihi olsa sıkıntı olmayacak. Belgenin üzerinde 25 Temmuz olarak basım tarihi de yazıyormuş. Peki bu noktada şunu öğrenebilirmiyiz. Diyelimki ben gelen belgeyi bir kuruma verdim ve bir belge daha edinmek istiyorum. 1 yıl sonra 28 Temmuz 2014 'de IELTS 'e ulaştım ve yeni belge edinmek istediğimi söyledim. Şimdi yeni edindiğimiz bu belgede bu sefer basım tarihi olarak hangi tarih yazacak? Eğer 2014 yazacaksa o zaman sınav tarihi geçerlidir. Hayır 3 tarih yazacak diyorsanız basım tarihi, sınav tarihi ve tekrar edinme tarihi v.s. o zaman sınavımız yenşi denkliğe göre olur gibime geliyor. Aksi durumda eski denklik geçerli olur.</p><p></p><p>Özellikle IELTS belgelerini tekrar edinmiş olan varsa onlara soruyorum. Bu konuya bir not düşermisiniz lütfen....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ıour, post: 204761, member: 35354"] 13 Temmuzda sınava girenler için; Henüz IELTS belgesi elime ulaşmadı ancak şöyle bir şey düşündüm, IELTS ile görüştüğümde belgenin üzerinde 2 tarih olduğunu söylediler. 1. tarih sınav tarihi, 2. tarih evrakın basım tarihi. Bizim sıkıntımız burda belgenin üzerinde sadece sıanv tarihi olsa sıkıntı olmayacak. Belgenin üzerinde 25 Temmuz olarak basım tarihi de yazıyormuş. Peki bu noktada şunu öğrenebilirmiyiz. Diyelimki ben gelen belgeyi bir kuruma verdim ve bir belge daha edinmek istiyorum. 1 yıl sonra 28 Temmuz 2014 'de IELTS 'e ulaştım ve yeni belge edinmek istediğimi söyledim. Şimdi yeni edindiğimiz bu belgede bu sefer basım tarihi olarak hangi tarih yazacak? Eğer 2014 yazacaksa o zaman sınav tarihi geçerlidir. Hayır 3 tarih yazacak diyorsanız basım tarihi, sınav tarihi ve tekrar edinme tarihi v.s. o zaman sınavımız yenşi denkliğe göre olur gibime geliyor. Aksi durumda eski denklik geçerli olur. Özellikle IELTS belgelerini tekrar edinmiş olan varsa onlara soruyorum. Bu konuya bir not düşermisiniz lütfen.... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
Yabancı Dil (IELTS) Eşdeğerlilikleri Değiştirildi (23.07.2013)