Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
Yabancı Dil (IELTS) Eşdeğerlilikleri Değiştirildi (23.07.2013)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kuzgun80" data-source="post: 203774" data-attributes="member: 42678"><p>hocam benim için değişmesi değil mesele akademik bir zorunluluk varsa değiştir amenna. Ancak herkesin denkliğ aynı olsun bir geçiş süresi konsun ama bu iki yıl demek olur mu? Ben hem fen edebiyat hem eğitim fakültesinde okumuş biri olarak böyle ikili eşdeğerlilik uygulamasını ölçme değerlendirme biliminde görmedim. Sorun burda. Herşeyiyle aynı sınava giren iki kişi aynı notları alıyorsa eşdeğerlilikleri de aynı olmalı. Bu bu kadar basit bir konu. Ayrıca ielts e girmiş değilim ama bu hakkım iki yıl elimden alınamaz. Bu şartlar altında niye gireyim artık. Birilerinin hep benden önde olduğunu bileceğim. Yapıyorsan herkes için aynı yap ama bu atamada da kimseyi mağdur etme. Diğer mağdur kesime gelince işte burası zurnanın zırt dediği yer! Burda asıl köklü sorun ortaya çıkıyor. Ösym nasıl denetlenemez bir kurum ve nasılda keyfi yönetilen keyfi davranan ve bunun hesabını verme kaygısı olmayan bir yapıdır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kuzgun80, post: 203774, member: 42678"] hocam benim için değişmesi değil mesele akademik bir zorunluluk varsa değiştir amenna. Ancak herkesin denkliğ aynı olsun bir geçiş süresi konsun ama bu iki yıl demek olur mu? Ben hem fen edebiyat hem eğitim fakültesinde okumuş biri olarak böyle ikili eşdeğerlilik uygulamasını ölçme değerlendirme biliminde görmedim. Sorun burda. Herşeyiyle aynı sınava giren iki kişi aynı notları alıyorsa eşdeğerlilikleri de aynı olmalı. Bu bu kadar basit bir konu. Ayrıca ielts e girmiş değilim ama bu hakkım iki yıl elimden alınamaz. Bu şartlar altında niye gireyim artık. Birilerinin hep benden önde olduğunu bileceğim. Yapıyorsan herkes için aynı yap ama bu atamada da kimseyi mağdur etme. Diğer mağdur kesime gelince işte burası zurnanın zırt dediği yer! Burda asıl köklü sorun ortaya çıkıyor. Ösym nasıl denetlenemez bir kurum ve nasılda keyfi yönetilen keyfi davranan ve bunun hesabını verme kaygısı olmayan bir yapıdır. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
Yabancı Dil (IELTS) Eşdeğerlilikleri Değiştirildi (23.07.2013)