Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
Yabancı Dil (IELTS) Eşdeğerlilikleri Değiştirildi (23.07.2013)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kuzgun80" data-source="post: 203752" data-attributes="member: 42678"><p>kamuoyuna bir açıklama yapınca mağduriyetler ortadan kalkıyor mu? Burda mağduriyeti yaratan bizler miyiz elele veren ösym ile yok mü? Nasıl 3 ocakta eşdeğerlililler arttığında eski puanlılara siz eski tablodan eşdeğerlilik alacaksınız denilemediyse şimdide denilemez. Çünkü iki yıl geçerli olan ielts den alınan puandır. Eşdeğerliligide iki yıl geçerli olur demek bu tarihten sonra iki yıl sürecek bir adaletsizliktir. Eğer bu hafta sonu yapılacak ielts sınavına giren birisi sizden bir puan fazla alsa siz iki sene boyunca o kişiyle hertürlü atamada başvuruda daha az puanla daha yüksek denklik getirisini kullanacaksınız. Ve vicdanınız rahat olacak. Pes diyorum. Ben bahar alesten 70 puan alsam siz güz alesten 80 puan alsanız ama başvurularda benim ales puanımın %60 ı, sizin ales puanınızın %45 i kullanılsa acaba nasıl tepki verirdiniz? Daha öncede söylediğim gibi sınava girip notlarını almış kişilerin mağdur olması taraftarı değilim ama bizde iki yıl mağdur kalmayalım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kuzgun80, post: 203752, member: 42678"] kamuoyuna bir açıklama yapınca mağduriyetler ortadan kalkıyor mu? Burda mağduriyeti yaratan bizler miyiz elele veren ösym ile yok mü? Nasıl 3 ocakta eşdeğerlililler arttığında eski puanlılara siz eski tablodan eşdeğerlilik alacaksınız denilemediyse şimdide denilemez. Çünkü iki yıl geçerli olan ielts den alınan puandır. Eşdeğerliligide iki yıl geçerli olur demek bu tarihten sonra iki yıl sürecek bir adaletsizliktir. Eğer bu hafta sonu yapılacak ielts sınavına giren birisi sizden bir puan fazla alsa siz iki sene boyunca o kişiyle hertürlü atamada başvuruda daha az puanla daha yüksek denklik getirisini kullanacaksınız. Ve vicdanınız rahat olacak. Pes diyorum. Ben bahar alesten 70 puan alsam siz güz alesten 80 puan alsanız ama başvurularda benim ales puanımın %60 ı, sizin ales puanınızın %45 i kullanılsa acaba nasıl tepki verirdiniz? Daha öncede söylediğim gibi sınava girip notlarını almış kişilerin mağdur olması taraftarı değilim ama bizde iki yıl mağdur kalmayalım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
Yabancı Dil (IELTS) Eşdeğerlilikleri Değiştirildi (23.07.2013)