Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
Yabancı Dil (IELTS) Eşdeğerlilikleri Değiştirildi (23.07.2013)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SedatK" data-source="post: 202950" data-attributes="member: 37823"><p>Vahdet hocam size bir sorum olacak . Ben şuan dil eğitiminde olan ÖYP'lilerden biriyim 6 temmuzda IELTS den 5 aldım sonuç daha dün elime ulaştı bu gün personel daire başkalığına yolladım. Bildiğiniz gibi eş değerlilik tablosu değişti. </p><p></p><p>Az önce yorumları okurken denk geldim arkadaşlardan biri şu fotoğrafı paylaşmış. Şuan öyp tercihleri devam ediyor ve bazı adaylar öyp puanlarını oluştururken IELTS puanlarını kullanıyor.Puanlarını girme aşamasındaki alt notu inceler misiniz. Açıklamada açıkca diyor yeni eş değerlilik tablosu bundan sonraki alımlarda kullanılacak ve demek oluyorki siz şuan eski eşdeğerlilik tablosunu kullanarak tercih yaparbilirsiniz. Peki bu kişiler şuan eski tabloya göre tercih yapabiliyorsa bizimde okula yada yök e puanımızı kabul ettirme hakkı doğar mı? İkinci bir soru diyelim bu kişiler öyp programına yerleştirildi. Doğal olarak üniversiteleri atamalarını yapacakları zaman dil puanlarını inceleyecek ve eski eşdeğerlilik tablosunda bulunan denklikle kazandıklarını görecekler. Yök bu kişilere bu puanlarıyla tercih yapıptırdığı için bir problemle muhtemelen karşılaşmayacaklar. ee sonuç olarak yine bize eski eşdegerlilik tablosu ile puanlarımızı kabul ettirme hakkı doğurmaz mı?</p><p>[ATTACH]2273[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SedatK, post: 202950, member: 37823"] Vahdet hocam size bir sorum olacak . Ben şuan dil eğitiminde olan ÖYP'lilerden biriyim 6 temmuzda IELTS den 5 aldım sonuç daha dün elime ulaştı bu gün personel daire başkalığına yolladım. Bildiğiniz gibi eş değerlilik tablosu değişti. Az önce yorumları okurken denk geldim arkadaşlardan biri şu fotoğrafı paylaşmış. Şuan öyp tercihleri devam ediyor ve bazı adaylar öyp puanlarını oluştururken IELTS puanlarını kullanıyor.Puanlarını girme aşamasındaki alt notu inceler misiniz. Açıklamada açıkca diyor yeni eş değerlilik tablosu bundan sonraki alımlarda kullanılacak ve demek oluyorki siz şuan eski eşdeğerlilik tablosunu kullanarak tercih yaparbilirsiniz. Peki bu kişiler şuan eski tabloya göre tercih yapabiliyorsa bizimde okula yada yök e puanımızı kabul ettirme hakkı doğar mı? İkinci bir soru diyelim bu kişiler öyp programına yerleştirildi. Doğal olarak üniversiteleri atamalarını yapacakları zaman dil puanlarını inceleyecek ve eski eşdeğerlilik tablosunda bulunan denklikle kazandıklarını görecekler. Yök bu kişilere bu puanlarıyla tercih yapıptırdığı için bir problemle muhtemelen karşılaşmayacaklar. ee sonuç olarak yine bize eski eşdegerlilik tablosu ile puanlarımızı kabul ettirme hakkı doğurmaz mı? [ATTACH=CONFIG]2273[/ATTACH] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
Yabancı Dil (IELTS) Eşdeğerlilikleri Değiştirildi (23.07.2013)