Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YDS - Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı
WordTest'i Önerir misiniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kutadgu" data-source="post: 288903" data-attributes="member: 49232"><p>Arkadaşlar yeniden merhabalar. Ben YDS paketi aldım ve bir haftadır düzenli kullanıyorum sistemi.</p><p>Kelime / Okuma Parçaları / Çıkmış&Özgün Soru ve Çözümleriyle etkili bir formatta hazırlanmış bir platform. Düzenli çalışmayla faydası olabileceği kanaatindeyim.</p><p>Ayrıca;</p><p>Tarafıma gönderilmiş olan bir e-mail üzerine "En Değerli WordTest Kullanıcıları" arasında olduğum için bana WordTest'i 3 kişiye çok özel bir fiyatla alma şansı sunma fırsatı tanınmış.<span style="color: #FF0000">198 TL yerine (%60 indirimle) 81 TL'ye en kapsamlı paket olan Süper SET'i alabiliyorsunuz.</span></p><p></p><p>Ben indirimli alamamıştım ama sizlere faydası olsun istedim.</p><p>Eğer düşünüyor iseniz bana özelden ulaşabilirsiniz. Kayıt olabileceğiniz linki mesaj yoluyla gönderebilirim.</p><p>Unutmadan; <span style="color: #FF0000">Son gün 20 Haziran Cuma.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kutadgu, post: 288903, member: 49232"] Arkadaşlar yeniden merhabalar. Ben YDS paketi aldım ve bir haftadır düzenli kullanıyorum sistemi. Kelime / Okuma Parçaları / Çıkmış&Özgün Soru ve Çözümleriyle etkili bir formatta hazırlanmış bir platform. Düzenli çalışmayla faydası olabileceği kanaatindeyim. Ayrıca; Tarafıma gönderilmiş olan bir e-mail üzerine "En Değerli WordTest Kullanıcıları" arasında olduğum için bana WordTest'i 3 kişiye çok özel bir fiyatla alma şansı sunma fırsatı tanınmış.[COLOR="#FF0000"]198 TL yerine (%60 indirimle) 81 TL'ye en kapsamlı paket olan Süper SET'i alabiliyorsunuz.[/COLOR] Ben indirimli alamamıştım ama sizlere faydası olsun istedim. Eğer düşünüyor iseniz bana özelden ulaşabilirsiniz. Kayıt olabileceğiniz linki mesaj yoluyla gönderebilirim. Unutmadan; [COLOR="#FF0000"]Son gün 20 Haziran Cuma.[/COLOR] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YDS - Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı
WordTest'i Önerir misiniz?