Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Hk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SchekiLL" data-source="post: 376456" data-attributes="member: 80561"><p>Arkadaşlar merhaba.ben iki yıllık endüstriyel otomasyon bölümünü bitirip aöf işletme lisans tamamladım.kendi firmamızda saha şefliği yapmaktayım elektrik sektöründe.sakarya uzaktan eğitim yüksek lisans başvurusu yapmak istiyorum ve aşağıda belirttiğim bölümleri seçebiliyorum ve bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim destek almam lazım şimdiden bana zaman ayıran arkadaşlara teşekkür ederim.</p><p></p><p>İşletme e-mba</p><p>Kamu Yönetimi</p><p>Mahalli İdareler ve Şehircilik</p><p>Maliye</p><p>Türkiye Cumhuriyeti Tarihi</p><p>Middle East Studies</p><p>Finans ve İktisat</p><p>Toplumsal Yapı ve Sosyal Değişim Analizleri</p><p>Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği ve Turizm İşletmeciliği</p><p>Bilişim Teknolojileri</p><p>Mühendislik Yönetimi ve Yönetim Bilişim Sistemleri</p><p>Eğitim Programları ve Öğretim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SchekiLL, post: 376456, member: 80561"] Arkadaşlar merhaba.ben iki yıllık endüstriyel otomasyon bölümünü bitirip aöf işletme lisans tamamladım.kendi firmamızda saha şefliği yapmaktayım elektrik sektöründe.sakarya uzaktan eğitim yüksek lisans başvurusu yapmak istiyorum ve aşağıda belirttiğim bölümleri seçebiliyorum ve bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim destek almam lazım şimdiden bana zaman ayıran arkadaşlara teşekkür ederim. İşletme e-mba Kamu Yönetimi Mahalli İdareler ve Şehircilik Maliye Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Middle East Studies Finans ve İktisat Toplumsal Yapı ve Sosyal Değişim Analizleri Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği ve Turizm İşletmeciliği Bilişim Teknolojileri Mühendislik Yönetimi ve Yönetim Bilişim Sistemleri Eğitim Programları ve Öğretim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Hk.