Ürdün ve Katar üniversiteleri kabul şartları

Voyage

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Ürdün ve Katardaki üniversitelerin kabul şartları neler? İngilizce mi yoksa arapça mı dil şartı aranıyor? Katardaki amerikan üniversiteleri ielts sınavını şart koşmuş. Biz neye göre dil kursu alacağız? Üniversite hem arapça hem ingilizce dil puanı isterse nasıl olacak? Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Sent from my iPad using Tapatalk

qpuro

Kısıtlanmış Üyelik
Merhaba arkadaşlar. Ürdün ve Katardaki üniversitelerin kabul şartları neler? İngilizce mi yoksa arapça mı dil şartı aranıyor? Katardaki amerikan üniversiteleri ielts sınavını şart koşmuş. Biz neye göre dil kursu alacağız? Üniversite hem arapça hem ingilizce dil puanı isterse nasıl olacak? Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bölümünüz nedir?

qpuro

Kısıtlanmış Üyelik
Katar'daki Amerikan Üniversitesi'nde ilahiyat üzerine yüksek eğitim mi almak istiyor sunuz? :) Saygı duyarım ancak Amerikanlar atadan dededen Masondur, bozmasın sonra sizi :D :D Masonic Presidents of the United States ? Freemason Information

Öncelikle Arap Birliği ülkelerinde eğitim benim bildiğim kadarıyla paralı, en azından daha önce araştırdığımda uluslararası öğrenciler için ücretsizini görmedim. Örneğin Amerika'da, Avustralya'da Mühendislik, Tıp eğitimi alacağınız paraya Katar Üniversitesi'nde ilahiyat yüksek lisansı ve doktorası yapabiliyorsunuz. Graduate Admissions - Tuition Fees

YLSY için soruyorsanız bu soruları, okuldan kabul almak sizin sorumluluğunuzda olacağı için önce hangi okullara başvurmak istediğinize karar verip ona göre dil kursuna gitmek daha mantıklı. Mesela Katar Üniversitesi İngilizce eğitim veriyormuş. Graduate Admissions - Application Categories

Son düzenleme: