Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Etkinlik Duyuruları
Üniversite Hocaları Sefalet Girdabında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mendieta" data-source="post: 219566" data-attributes="member: 45183"><p>Burada bile "asgari ücrete bakın önce", "olsun yine de aç kalınmaz" tipi sözleri gördüm ya, artık niye maaşlar hak ediliği seviyeye çıkartılmıyor diye kimseyi eleştirmeyeceğim. Bakın bu insanlar bilim insanı. Sen bunu asgari ücret ile değerlendiremezsin. Bugün belediyelerde sekreterler bu parayı alıyor, üstelik kafası rahat işi orada bitiyor. </p><p></p><p>Ben henüz bu işe dahil olmamış olsam bile doğruları söylemem gerekiyor, bu işin stresi başka işlerle de kıyaslanmaz. Umut sarıkaya tiplemelerinin ne kadar gerçekçi olduğunu görüyorum bu maaşlara "eh fena değil, ekmek şu kadar kira bu kadar" diyenleri görünce. Bu insanlar bilim üretiyor, araştırıyor, ülkeye çok ama çok büyük katkılar sağlıyor, sesim geliyor mu acaba ? "Ama yatan da var yaa kıh kıh" diyen arkadaşlarım, evet haklısınız orada birkaç yatan var diye hepsini cezalandıralım hatta 1300 olsun, beni anlayan insanların olduğunu biliyorum, uzatmama gerek yok. </p><p></p><p>Bilim insanının aklı bu işlerden arınmış olmalı, kendisini tamamen bilime, araştırmaya vermeli. Bu işten afiyet duymalı, akademiye ve ülkeye iyi katkılar vermeli. Artık bırakın şu günlük öğün başı maaşın iyi mi kötü mü olduğuna karar vermeyi...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mendieta, post: 219566, member: 45183"] Burada bile "asgari ücrete bakın önce", "olsun yine de aç kalınmaz" tipi sözleri gördüm ya, artık niye maaşlar hak ediliği seviyeye çıkartılmıyor diye kimseyi eleştirmeyeceğim. Bakın bu insanlar bilim insanı. Sen bunu asgari ücret ile değerlendiremezsin. Bugün belediyelerde sekreterler bu parayı alıyor, üstelik kafası rahat işi orada bitiyor. Ben henüz bu işe dahil olmamış olsam bile doğruları söylemem gerekiyor, bu işin stresi başka işlerle de kıyaslanmaz. Umut sarıkaya tiplemelerinin ne kadar gerçekçi olduğunu görüyorum bu maaşlara "eh fena değil, ekmek şu kadar kira bu kadar" diyenleri görünce. Bu insanlar bilim üretiyor, araştırıyor, ülkeye çok ama çok büyük katkılar sağlıyor, sesim geliyor mu acaba ? "Ama yatan da var yaa kıh kıh" diyen arkadaşlarım, evet haklısınız orada birkaç yatan var diye hepsini cezalandıralım hatta 1300 olsun, beni anlayan insanların olduğunu biliyorum, uzatmama gerek yok. Bilim insanının aklı bu işlerden arınmış olmalı, kendisini tamamen bilime, araştırmaya vermeli. Bu işten afiyet duymalı, akademiye ve ülkeye iyi katkılar vermeli. Artık bırakın şu günlük öğün başı maaşın iyi mi kötü mü olduğuna karar vermeyi... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Etkinlik Duyuruları
Üniversite Hocaları Sefalet Girdabında