Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Etkinlik Duyuruları
Üniversite Hocaları Sefalet Girdabında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yaman" data-source="post: 215518" data-attributes="member: 5548"><p>Bahsettiğiniz maaş doğru, fakat tübitak bursunu çok az kişi alıyor. kişiden kişiye değişmekle beraber, alan kişide hocasının zoruyla alıyor. çünkü o kadar işinin arasında fazladan bir proje de yüklenmiş oluyor. Yani şöyle düşünebilirsin: Özel sektörde çalışan kişiye ek iş teklifi geliyor, akşamları 3 saat çalışacak ayda 500 tl alacak.</p><p></p><p>Aldığım maaşa şükrediyorum. Zaman zaman da, aldığım maaşı hakediyormuyum, hakkını veriyormuyum, birilerinin hakkını yiyormuyum diye düşünüyorum. Ve bu düşünceler beni daha çok çalışmaya teşvik ediyor.</p><p></p><p>Sefalet girdabına sürüklemiyor tabiki. Fakat ben kendi durmumu 2 cümle ile özetleyeyim:</p><p> </p><p>Yetiştirmem gereken bir bildiri ve bir makale var (deneyler, testler,...). Buna rağmen evimi kendim boyamak zorundayım. </p><p></p><p>Saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yaman, post: 215518, member: 5548"] Bahsettiğiniz maaş doğru, fakat tübitak bursunu çok az kişi alıyor. kişiden kişiye değişmekle beraber, alan kişide hocasının zoruyla alıyor. çünkü o kadar işinin arasında fazladan bir proje de yüklenmiş oluyor. Yani şöyle düşünebilirsin: Özel sektörde çalışan kişiye ek iş teklifi geliyor, akşamları 3 saat çalışacak ayda 500 tl alacak. Aldığım maaşa şükrediyorum. Zaman zaman da, aldığım maaşı hakediyormuyum, hakkını veriyormuyum, birilerinin hakkını yiyormuyum diye düşünüyorum. Ve bu düşünceler beni daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Sefalet girdabına sürüklemiyor tabiki. Fakat ben kendi durmumu 2 cümle ile özetleyeyim: Yetiştirmem gereken bir bildiri ve bir makale var (deneyler, testler,...). Buna rağmen evimi kendim boyamak zorundayım. Saygılar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Etkinlik Duyuruları
Üniversite Hocaları Sefalet Girdabında