Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Etkinlik Duyuruları
Üniversite Hocaları Sefalet Girdabında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="wonderwall" data-source="post: 213571" data-attributes="member: 51160"><p>son düzeltmenizi yeni gördüm bence gerçekten bi kompleks var sizde ielts in daha kolay olması gibi bir durum mu var yoksa yapılan yds karşısında ielts eşdeğerliğinin düşürülmesi mi var? reading, writing, listening, speaking bölümleri olan sınavlar bunlar neden bir insanla farklı düşündüğünüzde o kişiyi kötülemeye çalışıyorsunuz?</p><p></p><p>Ayrıca sizden tavsiye alacak değilim ben zaten işimi gayet düzgün yapıyorum bunu kendinize dert etmeyin keşke herkesin düzgün cümleler kurabilme yetisi olsa.</p><p></p><p>iyi çalışmalar</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>sen diye hitap ettiğimi hiç hatırlamıyorum. benim için bildiğim gerçekleri tekrardan görme fırsatı oldu tavrınız. eminim vaktiniz olmadığından verecek cevabınız yoktur ben de makalem için çalışırken çok bol vakit buluyorum o yüzden cevaplayabiliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="wonderwall, post: 213571, member: 51160"] son düzeltmenizi yeni gördüm bence gerçekten bi kompleks var sizde ielts in daha kolay olması gibi bir durum mu var yoksa yapılan yds karşısında ielts eşdeğerliğinin düşürülmesi mi var? reading, writing, listening, speaking bölümleri olan sınavlar bunlar neden bir insanla farklı düşündüğünüzde o kişiyi kötülemeye çalışıyorsunuz? Ayrıca sizden tavsiye alacak değilim ben zaten işimi gayet düzgün yapıyorum bunu kendinize dert etmeyin keşke herkesin düzgün cümleler kurabilme yetisi olsa. iyi çalışmalar [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] sen diye hitap ettiğimi hiç hatırlamıyorum. benim için bildiğim gerçekleri tekrardan görme fırsatı oldu tavrınız. eminim vaktiniz olmadığından verecek cevabınız yoktur ben de makalem için çalışırken çok bol vakit buluyorum o yüzden cevaplayabiliyorum [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Etkinlik Duyuruları
Üniversite Hocaları Sefalet Girdabında