Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Etkinlik Duyuruları
Üniversite Hocaları Sefalet Girdabında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="erdek" data-source="post: 213539" data-attributes="member: 7253"><p>Hocam o zaman ol. Gelip bu forumu kurcalıyorsanız, ben yıkılmış bir hayal görürüm durumunuzda. Burası master yapanlar başlığı değil. Maddi durumlarımızı irdelediğimiz başlık? Buyurun öyp orda, kasımda ek yerleştirmeler yapılır. Hoşgelin. (ielts'in yeni dönem yds'lerden daha kolay olduğunu biliyorum, ales içinse 80 puanla 92 puan arasında ki fark zaten esas olan. iyi yetmiyor çok iyi olmak gerek bazen. ve hiç biri cehaleti ölçmez elbette ama bi şekilde sıralandırılmamız gerekiyor.)</p><p></p><p>Ayrıca kusura bakmayın kızgınlıkla yazıdığınızda belki sizde de oluyordur, devrik cümleler. Ama sizden umudum var hocam, siz ve sizin gibiler üniversitelere gelirse her şey çok daha güzel olacaktır ? Maaşsız da çalışırsınız hem, kira yol yemek aileniz karşılar, nasılsa evden yüzlerce km uzakta her gün yatıyoruz. Tek derdimiz acaba bugün hangi yönümüze yatmak. Sol kol uyuşuyor da.</p><p></p><p>Biz artık fakültelerde lise mezunu memurlardan daha değersiz hale getirilmişiz, canımız yanıyor, siz olamadığınız mesleğin hakedişlerini kötüyorsunuz. Forumlarda dk'larca en düzgün cümlelerle akademisyenlerle nasıl zıtlaşırım diye kafa yoracağınıza, bence işinize bakın. </p><p></p><p>Çok da güzel dile getirmiş başlığı açan arkadaş, giderek bu sert tavrımız artacaktır konu için. Bize en son çare meydanlar olacaktır, çünkü öğretmiyorum deyip çekilemeyiz. Şimdilik bize yakışan, sözlü yazılı şikayetlerimizi dile getirmektir.</p><p></p><p>Saygılar, iyi çalışmalar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erdek, post: 213539, member: 7253"] Hocam o zaman ol. Gelip bu forumu kurcalıyorsanız, ben yıkılmış bir hayal görürüm durumunuzda. Burası master yapanlar başlığı değil. Maddi durumlarımızı irdelediğimiz başlık? Buyurun öyp orda, kasımda ek yerleştirmeler yapılır. Hoşgelin. (ielts'in yeni dönem yds'lerden daha kolay olduğunu biliyorum, ales içinse 80 puanla 92 puan arasında ki fark zaten esas olan. iyi yetmiyor çok iyi olmak gerek bazen. ve hiç biri cehaleti ölçmez elbette ama bi şekilde sıralandırılmamız gerekiyor.) Ayrıca kusura bakmayın kızgınlıkla yazıdığınızda belki sizde de oluyordur, devrik cümleler. Ama sizden umudum var hocam, siz ve sizin gibiler üniversitelere gelirse her şey çok daha güzel olacaktır ? Maaşsız da çalışırsınız hem, kira yol yemek aileniz karşılar, nasılsa evden yüzlerce km uzakta her gün yatıyoruz. Tek derdimiz acaba bugün hangi yönümüze yatmak. Sol kol uyuşuyor da. Biz artık fakültelerde lise mezunu memurlardan daha değersiz hale getirilmişiz, canımız yanıyor, siz olamadığınız mesleğin hakedişlerini kötüyorsunuz. Forumlarda dk'larca en düzgün cümlelerle akademisyenlerle nasıl zıtlaşırım diye kafa yoracağınıza, bence işinize bakın. Çok da güzel dile getirmiş başlığı açan arkadaş, giderek bu sert tavrımız artacaktır konu için. Bize en son çare meydanlar olacaktır, çünkü öğretmiyorum deyip çekilemeyiz. Şimdilik bize yakışan, sözlü yazılı şikayetlerimizi dile getirmektir. Saygılar, iyi çalışmalar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Etkinlik Duyuruları
Üniversite Hocaları Sefalet Girdabında