Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ÜDS - Üniversiteler Arası Kurul Yabancı Dil Sınavı
Üds de alan farkı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="skntkn" data-source="post: 116608" data-attributes="member: 16615"><p><strong>üds alan</strong></p><p></p><p>Herkese Merhaba</p><p></p><p>Fen-Edebiyat biyoloji mezunuyum. Yüksek lisansımı Sağlık Bil. Ens.'de yaptım. Temmuzda bir üniversitenin doktora sınavına girdim ve kazandım. Bir kaç gün önce kaydımı da yaptırdım. Bu gün enstitüden telefonlara aradılar. Dil puanım Üds-sağlık alanından olduğu için problem olduğunu söylediler. Bende üds'de alan ayrımı olmadığını ve 2008'de ki ilgili yönetmeliği yolladım. Kurulda konuşacaklarını söylediler. Bu konuda bilgisi olan var mı? Başvurum kabul edilmezse ne yapabilirim? Kaldı ki ilanda da böyle bir şart yok.Yök ile konuştum onlar açısından da problem yok. Ama enstitü duruma hakim değil .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="skntkn, post: 116608, member: 16615"] [b]üds alan[/b] Herkese Merhaba Fen-Edebiyat biyoloji mezunuyum. Yüksek lisansımı Sağlık Bil. Ens.'de yaptım. Temmuzda bir üniversitenin doktora sınavına girdim ve kazandım. Bir kaç gün önce kaydımı da yaptırdım. Bu gün enstitüden telefonlara aradılar. Dil puanım Üds-sağlık alanından olduğu için problem olduğunu söylediler. Bende üds'de alan ayrımı olmadığını ve 2008'de ki ilgili yönetmeliği yolladım. Kurulda konuşacaklarını söylediler. Bu konuda bilgisi olan var mı? Başvurum kabul edilmezse ne yapabilirim? Kaldı ki ilanda da böyle bir şart yok.Yök ile konuştum onlar açısından da problem yok. Ama enstitü duruma hakim değil . [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ÜDS - Üniversiteler Arası Kurul Yabancı Dil Sınavı
Üds de alan farkı?