Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Turizm Yüksek Lisans ve Akademik Personel olmak hakkında.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kenoo52" data-source="post: 434943" data-attributes="member: 89359"><p>Merhabalar,</p><p></p><p>Turizm ve otel işletmeciliği ön lisans mezunuyum diploma notum 2.98</p><p>Ve aöf işletme mezunuyum 66.80</p><p></p><p>2008 den beri turizm sektörü içinde çalışmaktayım.</p><p></p><p>Turizm de yüksek lisans yapmak istiyorum. istanbuldayım ve bana en yakın sakarya üniversitesi görünüyor devlet üniversitesi olarak. </p><p>Amacım ise yüksek lisans yapıp, 2 yıllık da olsa bir üniversitede öğretim görevlisi olmak. bunu henüz kafama yerleştirdim ve bu konuda ciddi anlamda bilgisizim. sınavdan ne almam lazım hangi üniversitelere bakmak lazım,kendime nasıl bir yol bir plan çizmeliyim hiç bilemiyorum. Konu hakkında bilgisi ve tavsiyesi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. şansım nedir neler yapmalıyım, hangi üniversitelere bakmalı, başvurmalıyım vs.</p><p>Şimididen teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kenoo52, post: 434943, member: 89359"] Merhabalar, Turizm ve otel işletmeciliği ön lisans mezunuyum diploma notum 2.98 Ve aöf işletme mezunuyum 66.80 2008 den beri turizm sektörü içinde çalışmaktayım. Turizm de yüksek lisans yapmak istiyorum. istanbuldayım ve bana en yakın sakarya üniversitesi görünüyor devlet üniversitesi olarak. Amacım ise yüksek lisans yapıp, 2 yıllık da olsa bir üniversitede öğretim görevlisi olmak. bunu henüz kafama yerleştirdim ve bu konuda ciddi anlamda bilgisizim. sınavdan ne almam lazım hangi üniversitelere bakmak lazım,kendime nasıl bir yol bir plan çizmeliyim hiç bilemiyorum. Konu hakkında bilgisi ve tavsiyesi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. şansım nedir neler yapmalıyım, hangi üniversitelere bakmalı, başvurmalıyım vs. Şimididen teşekkürler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Turizm Yüksek Lisans ve Akademik Personel olmak hakkında.