Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Türk-Alman Üniversitesi'nde (TAU) Araştırma Görevlisi Olmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ironblood" data-source="post: 456529" data-attributes="member: 95488"><p>Merhabalar,</p><p></p><p>20 aralık' ta sözlü mülakat var, 2 kişinin alınacağı bir kadroya başvurdum ve sözlü mülakata hak kazandım.</p><p></p><p>Üniversite kağıt üzerinde güzel, gireceğim bölüm makine müh. ama "Robotlar ve Akıllı sistemler İnsan*Bilgisayar etkileşimi konusunda yetiştirilmek*üzere" çok ilgimi çekti.</p><p></p><p>Çorum' dan geleceğım, malum kış ve 10 saatlik yol gelmem lazım.</p><p></p><p>Soracaklarıma özelden birisi yardımcı olursa özel olarak soracağım? Üniversite nasıldır? hocalar nasıldır? Tutumları?</p><p></p><p>Ayrıca en önemli soru: Bu kadrolar ısmarlama mı? rasgele mi?</p><p></p><p>Son zamanlarda gittiğim 3 yerin ısmarlama olduğunu bir şekilde fark ettim/hissettim diyelim, git-gel konakla emek dök derken hem olmayan parama hem de boşa giden zamanıma çok acıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ironblood, post: 456529, member: 95488"] Merhabalar, 20 aralık' ta sözlü mülakat var, 2 kişinin alınacağı bir kadroya başvurdum ve sözlü mülakata hak kazandım. Üniversite kağıt üzerinde güzel, gireceğim bölüm makine müh. ama "Robotlar ve Akıllı sistemler İnsan*Bilgisayar etkileşimi konusunda yetiştirilmek*üzere" çok ilgimi çekti. Çorum' dan geleceğım, malum kış ve 10 saatlik yol gelmem lazım. Soracaklarıma özelden birisi yardımcı olursa özel olarak soracağım? Üniversite nasıldır? hocalar nasıldır? Tutumları? Ayrıca en önemli soru: Bu kadrolar ısmarlama mı? rasgele mi? Son zamanlarda gittiğim 3 yerin ısmarlama olduğunu bir şekilde fark ettim/hissettim diyelim, git-gel konakla emek dök derken hem olmayan parama hem de boşa giden zamanıma çok acıyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Türk-Alman Üniversitesi'nde (TAU) Araştırma Görevlisi Olmak