Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tubitak Yüksek Lisans Burs Başvurusu Hatası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="literatures" data-source="post: 454072" data-attributes="member: 94342"><p>merhaba arkadaşlar. öncelikle sistemsel sorunlarla ilgili yukarıda belirtilen e-mail adreslerine bildirimde bulunulduğunda geri dönüyorlar. ilk sorun olan 2007 ve sonrası girişlilerin ösym'den puanlarının otomatik olarak çekilmesi sorunu bende düzelmiş görünüyor. ikinci olarak ales puanı kaydedildiğinde "geçerli ales puanı:000" şeklinde bir yazı çıkıyordu. bununla alakalı mail attığımda herkeste böyle yazması gerektiğini, zira bunun ales için belli bir taban puanı olmadığı anlamına geldiğini söylediler. yani ales'iniz 40 da olsa 100 de olsa başvurabiliyorsunuz. üçüncü oan doktora ve yüksek lisans bilgileri sayfasının görülmemesi sorununu ben yaşamadım. o sebeple o konuya alakalı mail atabilirseniz çözülür diye düşünüyorum. herkese kazasız belasız başvuru tamamlamayı dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="literatures, post: 454072, member: 94342"] merhaba arkadaşlar. öncelikle sistemsel sorunlarla ilgili yukarıda belirtilen e-mail adreslerine bildirimde bulunulduğunda geri dönüyorlar. ilk sorun olan 2007 ve sonrası girişlilerin ösym'den puanlarının otomatik olarak çekilmesi sorunu bende düzelmiş görünüyor. ikinci olarak ales puanı kaydedildiğinde "geçerli ales puanı:000" şeklinde bir yazı çıkıyordu. bununla alakalı mail attığımda herkeste böyle yazması gerektiğini, zira bunun ales için belli bir taban puanı olmadığı anlamına geldiğini söylediler. yani ales'iniz 40 da olsa 100 de olsa başvurabiliyorsunuz. üçüncü oan doktora ve yüksek lisans bilgileri sayfasının görülmemesi sorununu ben yaşamadım. o sebeple o konuya alakalı mail atabilirseniz çözülür diye düşünüyorum. herkese kazasız belasız başvuru tamamlamayı dilerim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tubitak Yüksek Lisans Burs Başvurusu Hatası