TOEFL Speaking Success

falcon2189

Öğrenci
Arkadaslar selam, toefl ibt speaking bolumunden 26 ve ustu puan almak icin linke tiklayin. Ben bu sekilde basarili oldum. Bu konuda Notefull çok iyi.
TOEFL Speaking - YouTube

Kaynak ihtiyaci olan arkadaslar elimde calisabilmeniz icin uygun kaynaklar var ilginize duyrulur.
 

falcon2189

Öğrenci
Merhaba, notefull speakinge daha iyi calistim 16 ocakta yine girdim sinava ve daha iyi yaptim. sinav sonucum yarin veya sali gunu aciklanicak ondan sonra elimdeki kaynaklari ifşa edecegim :) elimde 33 gercek sinav var. Paylasim yaparim.
 

falcon2189

Öğrenci
Gunaydin arkadaslar, dun aksam skorum elime gecti. Maalesef hayatimdaki en onemli uc sinav ( en sin girdiklerim) malesef 1er puanlik fark ile husrana ugratti beni once kpss sonra eyds simdi de toefl. Her ucunu de hedef puanimdan 1 soru yani 1 puan farkla kacirdim. Speakingim 6. Soruda takilmama ragmen 26 geldi. notefull speakingi mutlaka bitirin!! Thy ye basvurdum en azindan. 31 inde yeniden toefla girecegim. Onun sonucunuda burdan paylasirim.
 

nightwolf

Öğrenci
falcon dostum ben de toefl'a hazırlanıyorum eğer mümkünse elindeki gerçek sınavları paylaşırsan çok memnum olurum.Ayrıca elimde kaynaklar var demişsin , internette hiç biyerde bulamadım acaba sende "linguaforum toefl ibt core topic guide" serisi varmı varsa eğer onu da paylaşırsan sevinirim ;)
 

falcon2189

Öğrenci
Merhaba, arkadaşlar programı bu şekilde size ulaştırmam forumun anlaşılmaz mesaj arayüzünden dolayı zor oluyor. Uygulamayı isteyen arkadaşlar [email protected] linki gönderebilir misiniz diye mesaj atarsa kısa sürede eline ulaşır. Hotmailim sürekli açık. Hayırlı çalışmalar...
 
Son düzenleme:

falcon2189

Öğrenci
31 ocakta girdiğim TOEFL sınavından 95 alarak hedefime ulaştım :) 8 aydır işimin başındayım çok şükür. Programı almak isteyen arkadaşlar lütfen [email protected] adresine mail atsınlar. (50 TL ücreti vardır) programı 15 gün çalışarak tabiki önceki bilgileriminde yardımıyla 1,5 ayda tam 22 puan arttırdım. İnanmayacaksınız ama elimdeki havuzdan 1 Listening parçam ve soruları bire bir aynısı çıktı. :)

bu programdan haberdar olmadan önceki puanlarım;

R16 L16 S22 W21

TOEFL programına çalıştıktan sonraki puanlarım; (1,5 ay sonra)

R23 L21 S26 W25


Kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar inanın pişman olmayacaksınız.
 
Son düzenleme:
Üst