Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YDS - Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı
Toefl Nasıl Çalışmalı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="falcon2189" data-source="post: 333250" data-attributes="member: 71442"><p>MERHABALAR, arkadaslar bende sizin gibi TOEFL sinavina giren birisi olarak gercek sinavin nasil oldugunu merak ediyordum. Uzun uraslar sonucu cok makul fiyata 33 gercek <span style="color: #FF0000"><strong>FULL</strong></span> toelf sinavinin programini Iranli bir master ogrencisinden edindim. Kendisi sadece bu programdan calisarak 111 aldi. Keza bende Ocak 20 gibi TOEFLa girecegim. Bu programi sadece 30 TLye benden edinebilirsiniz.</p><p></p><p>Program ozellikleri [ Program deneme degil <span style="color: #FF0000"><strong>GECMISTEKI GERCEK TOEFL SINAVLARININ AYNISIDIR</strong></span>.</p><p></p><p>Boyut :1 gb</p><p>Icerik : Reading-Listening-Speaking-Writing</p><p>Sinav Sayisi: 33</p><p>Cost: 30TL [inanin 33 sinava 30tl hicbirsey!!!!]</p><p></p><p>Dipnot: Samimi soyluyorum ben bu dokumani bulmadan once barron delta longman ets ve kaplandan calisip kasimda 1 defa toefla girip 75 aldim. Bu kaynaklardan hicbirisi tum anlamiyla sinavi yansitamiyor. Ornegin bu saydigim kaynaklarin hicbirinin soru tipi Toefla yakin deil, toeflin sorulari cok kaliteli, sadece Longmanin integrated speakingleri yakin, kaplanin da Listeningni yakin ama sadece parcalari; keza sorular yine alakasiz Toelfdan. Ogrenci oldugum icin Toefl sinavinin parasi cok agir geliyor. Dolarin hali de malum, bu sekilde hem siz cok makul fiyata faydalanacaksiniz hem ben biraz olsun maddi birikimle ustune koyup sinava girebilecegim. Ilgilenen arkadaslar mesaj atabilirler. iyi gunler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="falcon2189, post: 333250, member: 71442"] MERHABALAR, arkadaslar bende sizin gibi TOEFL sinavina giren birisi olarak gercek sinavin nasil oldugunu merak ediyordum. Uzun uraslar sonucu cok makul fiyata 33 gercek [COLOR="#FF0000"][B]FULL[/B][/COLOR] toelf sinavinin programini Iranli bir master ogrencisinden edindim. Kendisi sadece bu programdan calisarak 111 aldi. Keza bende Ocak 20 gibi TOEFLa girecegim. Bu programi sadece 30 TLye benden edinebilirsiniz. Program ozellikleri [ Program deneme degil [COLOR="#FF0000"][B]GECMISTEKI GERCEK TOEFL SINAVLARININ AYNISIDIR[/B][/COLOR]. Boyut :1 gb Icerik : Reading-Listening-Speaking-Writing Sinav Sayisi: 33 Cost: 30TL [inanin 33 sinava 30tl hicbirsey!!!!] Dipnot: Samimi soyluyorum ben bu dokumani bulmadan once barron delta longman ets ve kaplandan calisip kasimda 1 defa toefla girip 75 aldim. Bu kaynaklardan hicbirisi tum anlamiyla sinavi yansitamiyor. Ornegin bu saydigim kaynaklarin hicbirinin soru tipi Toefla yakin deil, toeflin sorulari cok kaliteli, sadece Longmanin integrated speakingleri yakin, kaplanin da Listeningni yakin ama sadece parcalari; keza sorular yine alakasiz Toelfdan. Ogrenci oldugum icin Toefl sinavinin parasi cok agir geliyor. Dolarin hali de malum, bu sekilde hem siz cok makul fiyata faydalanacaksiniz hem ben biraz olsun maddi birikimle ustune koyup sinava girebilecegim. Ilgilenen arkadaslar mesaj atabilirler. iyi gunler [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YDS - Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı
Toefl Nasıl Çalışmalı