Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
Pearson PTE | Pearson Test of English Academic
TOEFL iBT, PTE Academic, CAE ve CPE Hakkında Bilgiler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Veysel Yahşi" data-source="post: 273334" data-attributes="member: 59044"><p>Sevgili Seda,</p><p></p><p>21 yıl sonra öğretmen ve öğrencisinin bir forumda buluşarak fikir alışverişinde bulunması çok rastlanan bir durum değildir, ama Adadolu Lisesi geleneği işin içine girince geçen zaman anlamını yitiriyor. Ben kendi TOEFL geçmişimi 16 yıl olarak hatırlıyordum, ama şimdi görüyorum ki, 21 yıl önce sen Adana Anadolu Lisesi'nde lise sonda dil sınıfında öğrenciyken ek ders kitabı olarak Deborah Phillips'in TOEFL test kitabını kullanmıştık. </p><p></p><p>Düşüncelerimi desteklediğin için teşekkür ederim.</p><p></p><p>Başarılı bir dersane sahibi ve yöneticisi olarak buradaki tartışmaları izlersen yabancı dil sorununu daha yakından tanır, Adana'da akademik çalışma içinde olan ya da akademik idealleri olan kişilere daha iyi yardımcı olabilirsin, ayrıca karşılaştığınız güçlükleri ve sorunları nasıl çözdüğünüzü de paylaşırsan bu herkes için yararlı olur.</p><p></p><p>ÖSYM tarafından IELTS'in haksız ve yanlış biçimde eşdeğerlilikten çıkarılması büyük bir umutsuzluğa dönüşmeden biz burada düşünce ve deneyimlerimizi paylaşarak çözümler ürettik ve TOEFL iBT'ye yönelmenin uygun olacağı eğilimi ağır bastı.</p><p></p><p>Adı daha önce pek duyulmayan PTE sınavını bugün için kimseye öneremedim, çünkü bu sınavla ilgili materyal azlığının yanısıra sınavı tanıyan, yol yordam gösterecek eğitimci sayısı da neredeyse hiç yok. İnternetten web sayfasındaki örnek sınav materyallerini incelediğimde de bu sınavın alışılmamış formatı yüzünden önermeye cesaret edemedim.</p><p></p><p>Kısacası, seninle bir biçimde tekrar aynı çatı altında düşünce paylaşmaktan mutlu olacağım. Benimle en çok uğraşan öğrencimdin.</p><p></p><p>Görüş ve deneyimlerinle yararlı olacağına inanıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Veysel Yahşi, post: 273334, member: 59044"] Sevgili Seda, 21 yıl sonra öğretmen ve öğrencisinin bir forumda buluşarak fikir alışverişinde bulunması çok rastlanan bir durum değildir, ama Adadolu Lisesi geleneği işin içine girince geçen zaman anlamını yitiriyor. Ben kendi TOEFL geçmişimi 16 yıl olarak hatırlıyordum, ama şimdi görüyorum ki, 21 yıl önce sen Adana Anadolu Lisesi'nde lise sonda dil sınıfında öğrenciyken ek ders kitabı olarak Deborah Phillips'in TOEFL test kitabını kullanmıştık. Düşüncelerimi desteklediğin için teşekkür ederim. Başarılı bir dersane sahibi ve yöneticisi olarak buradaki tartışmaları izlersen yabancı dil sorununu daha yakından tanır, Adana'da akademik çalışma içinde olan ya da akademik idealleri olan kişilere daha iyi yardımcı olabilirsin, ayrıca karşılaştığınız güçlükleri ve sorunları nasıl çözdüğünüzü de paylaşırsan bu herkes için yararlı olur. ÖSYM tarafından IELTS'in haksız ve yanlış biçimde eşdeğerlilikten çıkarılması büyük bir umutsuzluğa dönüşmeden biz burada düşünce ve deneyimlerimizi paylaşarak çözümler ürettik ve TOEFL iBT'ye yönelmenin uygun olacağı eğilimi ağır bastı. Adı daha önce pek duyulmayan PTE sınavını bugün için kimseye öneremedim, çünkü bu sınavla ilgili materyal azlığının yanısıra sınavı tanıyan, yol yordam gösterecek eğitimci sayısı da neredeyse hiç yok. İnternetten web sayfasındaki örnek sınav materyallerini incelediğimde de bu sınavın alışılmamış formatı yüzünden önermeye cesaret edemedim. Kısacası, seninle bir biçimde tekrar aynı çatı altında düşünce paylaşmaktan mutlu olacağım. Benimle en çok uğraşan öğrencimdin. Görüş ve deneyimlerinle yararlı olacağına inanıyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
Pearson PTE | Pearson Test of English Academic
TOEFL iBT, PTE Academic, CAE ve CPE Hakkında Bilgiler