Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezli Yüksek Lisans - Tecil Durumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mechaniq" data-source="post: 453283" data-attributes="member: 93535"><p>[MENTION=88281]finduilas[/MENTION] hocam bilgi için teşekkürler ancak ben bilimsel hazırlıktayım, öğrenci işleri bu sene itibariyle tamamlayamazssan kaydın silinir dedi ki bitiremeyeceğim. (geçen sene tamamlamamıştım)</p><p>Amacım askerlik tecilimi uzatmak.</p><p>Benim asıl sormak istediğim kaydım 2017 bahar yarı yılı sonunda silindikten sonra mı yeni bir yüksek lisansa kayıt olmam gerekir yoksa önümüzdeki bahar yarıyılında mı kayıt olmam gerekir ? (Yani şu an okuduğum üniversite tecilimi bozduktan sonra (zamanı belli değil) Ağustos 2017celbine mi tabi olurum yoksa bir şekilde (rapor, ek belge vs..) Güz 2017 kayıtlarına başvurabilir miyim ?)</p><p></p><p>Ayrıca akışı nasıl yapmalıyım ?</p><p></p><p>Eğer Ocak 2017'de kayıt olmam gerekiyorsa askerlik konusuna takılmamak için :</p><p>-->1-Yeni üniversiteye kayıt ol (Ocak-Şubat gibi) (Özel bir üniversitede tezli MBA programı düşünüyorum)</p><p>-->2-Eski üniversiteden kayıt sildir (Aralık ? Ocak? Şubat ?) (kayıt silme işlemi 1 ayı buluyormuş)</p><p>-->3-Yeni üniversite askerlik tecilini yaptırsın ..</p><p>vs.. gibi</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>ilgili madde :</p><p>(4) Bilimsel hazırlık programında geçirilecek süre en çok iki yarıyıldır. Yaz öğretimi bu süreye dahil edilmez. Bu süre dönem izinleri dışında uzatılamaz ve süre sonunda başarılı olamayan öğrencinin ilişiği kesilir. Bu programda geçirilen süre yüksek lisans veya doktora programı sürelerine dahil edilmez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mechaniq, post: 453283, member: 93535"] [MENTION=88281]finduilas[/MENTION] hocam bilgi için teşekkürler ancak ben bilimsel hazırlıktayım, öğrenci işleri bu sene itibariyle tamamlayamazssan kaydın silinir dedi ki bitiremeyeceğim. (geçen sene tamamlamamıştım) Amacım askerlik tecilimi uzatmak. Benim asıl sormak istediğim kaydım 2017 bahar yarı yılı sonunda silindikten sonra mı yeni bir yüksek lisansa kayıt olmam gerekir yoksa önümüzdeki bahar yarıyılında mı kayıt olmam gerekir ? (Yani şu an okuduğum üniversite tecilimi bozduktan sonra (zamanı belli değil) Ağustos 2017celbine mi tabi olurum yoksa bir şekilde (rapor, ek belge vs..) Güz 2017 kayıtlarına başvurabilir miyim ?) Ayrıca akışı nasıl yapmalıyım ? Eğer Ocak 2017'de kayıt olmam gerekiyorsa askerlik konusuna takılmamak için : -->1-Yeni üniversiteye kayıt ol (Ocak-Şubat gibi) (Özel bir üniversitede tezli MBA programı düşünüyorum) -->2-Eski üniversiteden kayıt sildir (Aralık ? Ocak? Şubat ?) (kayıt silme işlemi 1 ayı buluyormuş) -->3-Yeni üniversite askerlik tecilini yaptırsın .. vs.. gibi [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] ilgili madde : (4) Bilimsel hazırlık programında geçirilecek süre en çok iki yarıyıldır. Yaz öğretimi bu süreye dahil edilmez. Bu süre dönem izinleri dışında uzatılamaz ve süre sonunda başarılı olamayan öğrencinin ilişiği kesilir. Bu programda geçirilen süre yüksek lisans veya doktora programı sürelerine dahil edilmez. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezli Yüksek Lisans - Tecil Durumu