Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
tezli yüksek lisans alan seçiminde yardımınıza ihtiyacım var!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Godoro" data-source="post: 433931" data-attributes="member: 86375"><p>Arkadaşlar, turizm ön lisans ve aöf işletme lisans mezunuyum. Yaklaşık 18 yıldır turizm sektöründe çalışan bir yöneticiyim. Şimdi yüksek lisans yapmak istiyorum hem kariyerime katkı sağlasın hemde akademisyenlik şansım olsun diye düşünüyorum. Ancak kafamda soru işareti belirdi, hangi alanda yüksek lisans yapsam daha uygun olur diye...</p><p>Çünkü Turizm alanında yapsam, belki kariyerime olumlu etki edecek, ancak ileride akademisyen olmam zor gibi çünkü akademik personel ilanlarına bakıyorum hep "turizm işletmeciliği lisans mezunu olmak, aynı alanda yüksek lisans yapmış olmak" yada "işletme lisans mezunu olmak, aynı alanda yüksek lisans yapmış olmak" gibi şartlar var. Yani alan dışına çıkan birinin akademik personel olma şansı kalmıyor gibi.</p><p>Sırf bu yöndeki korkum yüzünden kabul edildiğim bir yüksek lisans programına kayıt yaptırmadım boşa vakit harcamayayım diye.</p><p></p><p>Tabi bu benim görüşüm, forumda bu konu hakkında görüş bildirebilecek çok daha deneyimli arkadaşlar var, lütfen açıklık getirebilirler mi, fikirlerinize ihtiyacım var.</p><p></p><p>Hoşçakalın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Godoro, post: 433931, member: 86375"] Arkadaşlar, turizm ön lisans ve aöf işletme lisans mezunuyum. Yaklaşık 18 yıldır turizm sektöründe çalışan bir yöneticiyim. Şimdi yüksek lisans yapmak istiyorum hem kariyerime katkı sağlasın hemde akademisyenlik şansım olsun diye düşünüyorum. Ancak kafamda soru işareti belirdi, hangi alanda yüksek lisans yapsam daha uygun olur diye... Çünkü Turizm alanında yapsam, belki kariyerime olumlu etki edecek, ancak ileride akademisyen olmam zor gibi çünkü akademik personel ilanlarına bakıyorum hep "turizm işletmeciliği lisans mezunu olmak, aynı alanda yüksek lisans yapmış olmak" yada "işletme lisans mezunu olmak, aynı alanda yüksek lisans yapmış olmak" gibi şartlar var. Yani alan dışına çıkan birinin akademik personel olma şansı kalmıyor gibi. Sırf bu yöndeki korkum yüzünden kabul edildiğim bir yüksek lisans programına kayıt yaptırmadım boşa vakit harcamayayım diye. Tabi bu benim görüşüm, forumda bu konu hakkında görüş bildirebilecek çok daha deneyimli arkadaşlar var, lütfen açıklık getirebilirler mi, fikirlerinize ihtiyacım var. Hoşçakalın. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
tezli yüksek lisans alan seçiminde yardımınıza ihtiyacım var!