Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ile Askerlik Tecili ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 436730"><p>2016 bahar ayinda tezsiz yuksek lisansa baslayan bir ogrenciyi ele alalim.. ve bu ogrencimi erkek olsun. Simdi bu ogrencimize 3 yil tecil verildi. Yani 2019 bahar ayina kadar tecilli. Ancak bu yeni onergeye gore bu ogrencimizin onunde sadece 1.5 sene yani 3 yariyil var.. Dolayis iile tecili 2019 yilindan 2018 yilina dusecektir. Yani bir baska deyisle, 3 yari yilda tezsiz lisansini tamamlayamaz ise ilisigi kesileceginden oturu tecili dusecektir.. Ancak birde soyle birsey var.. 2013 bahar ayinda baslayip, 2016 bahar ayinda tecili dolmak uzere olan bir ogrenci icin ne yapilacak? bu ogrenciye tecili dolmus olmasia ragmen eger 3 yariyi daha hak verilir ise yani 1.5 sene daha tecil verilirse bu sefer de bu ogrenci haksiz bir kazan yasamis olacaktir askerlik yonunden..Yani durum budur. Avukat bir arkadasima sordum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 436730"] 2016 bahar ayinda tezsiz yuksek lisansa baslayan bir ogrenciyi ele alalim.. ve bu ogrencimi erkek olsun. Simdi bu ogrencimize 3 yil tecil verildi. Yani 2019 bahar ayina kadar tecilli. Ancak bu yeni onergeye gore bu ogrencimizin onunde sadece 1.5 sene yani 3 yariyil var.. Dolayis iile tecili 2019 yilindan 2018 yilina dusecektir. Yani bir baska deyisle, 3 yari yilda tezsiz lisansini tamamlayamaz ise ilisigi kesileceginden oturu tecili dusecektir.. Ancak birde soyle birsey var.. 2013 bahar ayinda baslayip, 2016 bahar ayinda tecili dolmak uzere olan bir ogrenci icin ne yapilacak? bu ogrenciye tecili dolmus olmasia ragmen eger 3 yariyi daha hak verilir ise yani 1.5 sene daha tecil verilirse bu sefer de bu ogrenci haksiz bir kazan yasamis olacaktir askerlik yonunden..Yani durum budur. Avukat bir arkadasima sordum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ile Askerlik Tecili ???