Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ile Askerlik Tecili ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sympathy" data-source="post: 409562"><p>eski bi başlıkmış ama bu eski başlığın önemli bir ayrıntısını paylaşmak istiyorum açıkçası sırf bu mesaj muhtevasında </p><p></p><p>1) askerliği tezcil etmek için tezli yl yapmak için çok ciddi koşullar dışında (örn kpss ile güzel bi memuriyetin yda memuriyetin GARANTİ derecesinde olması ...) bunun için tezli yl yapmak açıkçası bana göre çok da doğru değil..çünkü geçen zaman ,yıllarınız hemen hepsinden daha kıymetli..</p><p></p><p>hepimiz aşağı yukarı bu zaman diliminde yakın yaşlarda ve en güzel yıllarımızı (20 li yaşlar) yaşaıyoruz ..yani burtada çok ciddi bir durum olmadıkça askerliği yapıp rahatlamak daha mantıklı gibi mesela benimki 2017 nin sonu (2018 in baı) na kadar tecilli ancak yinede bu ağustosta askerliği yapma ihtimalim var..usa için green card başvurdum bu çıksa ve imkanlar olsa belki bu farklılaştırıı ancak bu dediğiöi de yaparım yüksek ihtimal..</p><p></p><p>arkadaslar askerlik dediğiniz de 6 ay ..gözünüzde buyutmeyin o kadar zorluğun üstesinden geldik ,güçlü olun geçen zaman geri gelmiyor ve bu hepsinden kıymetli..</p><p></p><p>başarılar dilerim herkese..herkesi seviyorm..umarım emeklerinin karşılığını alır herkes ,sevgilerimle..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sympathy, post: 409562"] eski bi başlıkmış ama bu eski başlığın önemli bir ayrıntısını paylaşmak istiyorum açıkçası sırf bu mesaj muhtevasında 1) askerliği tezcil etmek için tezli yl yapmak için çok ciddi koşullar dışında (örn kpss ile güzel bi memuriyetin yda memuriyetin GARANTİ derecesinde olması ...) bunun için tezli yl yapmak açıkçası bana göre çok da doğru değil..çünkü geçen zaman ,yıllarınız hemen hepsinden daha kıymetli.. hepimiz aşağı yukarı bu zaman diliminde yakın yaşlarda ve en güzel yıllarımızı (20 li yaşlar) yaşaıyoruz ..yani burtada çok ciddi bir durum olmadıkça askerliği yapıp rahatlamak daha mantıklı gibi mesela benimki 2017 nin sonu (2018 in baı) na kadar tecilli ancak yinede bu ağustosta askerliği yapma ihtimalim var..usa için green card başvurdum bu çıksa ve imkanlar olsa belki bu farklılaştırıı ancak bu dediğiöi de yaparım yüksek ihtimal.. arkadaslar askerlik dediğiniz de 6 ay ..gözünüzde buyutmeyin o kadar zorluğun üstesinden geldik ,güçlü olun geçen zaman geri gelmiyor ve bu hepsinden kıymetli.. başarılar dilerim herkese..herkesi seviyorm..umarım emeklerinin karşılığını alır herkes ,sevgilerimle.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ile Askerlik Tecili ???