Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ile Askerlik Tecili ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bendeniz46" data-source="post: 390952" data-attributes="member: 9582"><p>---Eylül 2013'te y.lisansa başladım. 26 aralık 2016'ya tecil, mayıs 2017 sevke tabi diye yazı gelmişti o zaman şubeden. Ben 1 senede derslerin hepsini verdim.</p><p></p><p>----Eylül 2014 - Eylül 2015 arası kayıt dondurdum (2 Dönem)</p><p></p><p>-----Eylül 2015'de yatay geçişle yeni bir üniversiteye geçtim, ilk üniversitede aldığım tüm dersleri saydılar ve teze kaydımı yaptırdım</p><p></p><p>------Öğrenci işleri eylül 2018'e kadar askerlik şubesinden tecil isterim dedi ama netice ne olur emin değilim dedi. 26 aralık 2016 olarak geri gelebilir dedi?</p><p></p><p>BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ARKADAŞLAR???</p><p></p><p>Not: Bir de tecil belgesinde tecile sebep olan durum son bulursa tecil biter gibi bir ifade var o nedir?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bendeniz46, post: 390952, member: 9582"] ---Eylül 2013'te y.lisansa başladım. 26 aralık 2016'ya tecil, mayıs 2017 sevke tabi diye yazı gelmişti o zaman şubeden. Ben 1 senede derslerin hepsini verdim. ----Eylül 2014 - Eylül 2015 arası kayıt dondurdum (2 Dönem) -----Eylül 2015'de yatay geçişle yeni bir üniversiteye geçtim, ilk üniversitede aldığım tüm dersleri saydılar ve teze kaydımı yaptırdım ------Öğrenci işleri eylül 2018'e kadar askerlik şubesinden tecil isterim dedi ama netice ne olur emin değilim dedi. 26 aralık 2016 olarak geri gelebilir dedi? BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ARKADAŞLAR??? Not: Bir de tecil belgesinde tecile sebep olan durum son bulursa tecil biter gibi bir ifade var o nedir? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ile Askerlik Tecili ???