tezli sonrası tecil(??)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

++alyansss

Kısıtlanmış Üyelik
merhabalar alanı bırakmayı planlamış idim halen de belirli bir karar bulunmamakla birlikte dönebilirim de diyorum dolayısyla sorum şudur: bu bilim alanında tezli yl başarıyla tamaladıktan sonra başka bi alanada başvurdum diyelim ve kabul edildi.. bu durumda yeni bir tecil hakkı kazanır mıyım (not:tezli sonrası yaşım 29 dan küçük)

Gamze

Administrator
merhabalar alanı bırakmayı planlamış idim halen de belirli bir karar bulunmamakla birlikte dönebilirim de diyorum dolayısyla sorum şudur: bu bilim alanında tezli yl başarıyla tamaladıktan sonra başka bi alanada başvurdum diyelim ve kabul edildi.. bu durumda yeni bir tecil hakkı kazanır mıyım (not:tezli sonrası yaşım 29 dan küçük)

Forum içerisinde sorunuzun cevabı mevcut.

http://www.akademikpersonel.org/oyp...yuksek-lisans-oyp-kapsaminda-ve-askerlik.html

Sayfayı incelerseniz Nazmi hoca; aynı eğitim süresinden 2. mezuniyet kabul edilmiyor diye belirtmiş. Bu durumda ikinci yüksek lisansınızın tecile bir etkisi olmayacaktır. Verdiğim linki incelerseniz ve forumda yüksek lisans ve askerlik diye arama yaparsanız daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...