Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezimi yaktılar/tez danışmanım sorun çıkarıyor/ilişiğim kesildi ne yapmalıyım?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tezmagduru" data-source="post: 513943" data-attributes="member: 108712"><p>Herkese merhaba, çok zor bir durumdayım bu konuda yardımcı olabilecekler varsa, lütfen yardım edin, ben yüksek lisans tezsiz programdan tezli programa geçtim, 300 sayfalık çok agır bir konuda tez yazdım, mart ayında savunmaya girdim düzeltme aldım, tek tek nokta virgül öyle ufak düzeltmeler istedilerki ne dedilerse yaptım, gece gündüz düzelttim, ara başlık şu olsun, alt başlık bu olsun böyle düzeltmeler, 3 ayda gözlerim gitti, insanlıktan çıktım, düzeltmeleri yapıp intihal raporunu aldım, danışman uygundur dedi, geçen cuma tekrar savunmaya girdim, sordular düzeltmemerden neler yaptın diye anlattım tek tek, sonuç jüri oy birligi ile reddetti, ilişigim kesilecek, tezsizden tezliye geçtiğim için tezsiz diplomasıda alamıyorum, satır satır yazdıgım gecemi gündüzüme kattıgım tezde hiçe sayıldı. Ben mahkemeye verip bagimsiz bir jüriden yeniden degerlendirme İsteyebiliyormuşum sarırım. Bu konuda bilgisi olan varsa, benzer durumlar yaşayanlar varsa lütfen bilgi verin, dünya başıma yıkıldı, hala şoktayım,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tezmagduru, post: 513943, member: 108712"] Herkese merhaba, çok zor bir durumdayım bu konuda yardımcı olabilecekler varsa, lütfen yardım edin, ben yüksek lisans tezsiz programdan tezli programa geçtim, 300 sayfalık çok agır bir konuda tez yazdım, mart ayında savunmaya girdim düzeltme aldım, tek tek nokta virgül öyle ufak düzeltmeler istedilerki ne dedilerse yaptım, gece gündüz düzelttim, ara başlık şu olsun, alt başlık bu olsun böyle düzeltmeler, 3 ayda gözlerim gitti, insanlıktan çıktım, düzeltmeleri yapıp intihal raporunu aldım, danışman uygundur dedi, geçen cuma tekrar savunmaya girdim, sordular düzeltmemerden neler yaptın diye anlattım tek tek, sonuç jüri oy birligi ile reddetti, ilişigim kesilecek, tezsizden tezliye geçtiğim için tezsiz diplomasıda alamıyorum, satır satır yazdıgım gecemi gündüzüme kattıgım tezde hiçe sayıldı. Ben mahkemeye verip bagimsiz bir jüriden yeniden degerlendirme İsteyebiliyormuşum sarırım. Bu konuda bilgisi olan varsa, benzer durumlar yaşayanlar varsa lütfen bilgi verin, dünya başıma yıkıldı, hala şoktayım, [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezimi yaktılar/tez danışmanım sorun çıkarıyor/ilişiğim kesildi ne yapmalıyım?