Tez savunma sonucu düzeltme ile ekleme aynı şey mi?

mesutsener

Öğrenci
Doktora tez savunma sınavımı bitirdim sınavdan 85 aldım.sunumum da başarılıydı.oy çokluğuyla kabul olarak jüriler önüne çağrıldım ve başarılı olduğum açıklandı.Fakat sonraki 3 gün içinde tutanaklarimda enstitüye gönderilirken düzeltme formu doldurulmuş tutanaklar tez onay formumla beraber enstitüye gitmiş.enstituden 2 form aynı anda gelmesi karşısında görevli memur tez onayı yerine düzeltme formunu kuruldan geçiriyor ve uzatma verildiği iddaa ediliyor.benim bu olaydan resmi olarak kuruldan geçtikten sonra bilgim oluyor.Ayrica düzeltme formuna baktığımda 6 madde var.sinavda sorduklarini istediklerini düzeltme formunda da istiyorlardı.resim varsa ekle,istatistiği gözden geçir giriş ve genel bilgiler kısmından metinleri sonuç kısmına koy sonuç kısmı uzun olsun denmiş.Belirteyim ki resim yok demiştim.sonuç kısmı yalın sade istenilen bilgileri açıkça yazmıştım.benden yani ekleme yapmami istiyorlardı.analz ve değerlendirme yanlışım yoktu.benim sorun şu eklemeler istenmiş olmasa da düzeltme formu doldurulup düzeltme verilir mi?