Tez döneminde okula kaç gün gidilir?

anilbeyy

Öğrenci
Hocalarım merhabalar gelen Eylül ayında yüksek lisansımın ikinci yılına ve tez dönemime başlayacağım şu an bilindiği üzere yükseköğretim online olarak eğitim vermekte fakat yüksek lisans yaptığım ile merkezde hiç güzel daireler yok ilçede güzel daireler var İlçe üniversiteye 40 km bu yüzden ikinci yıl yani tez döneminde okula kaç gün gittiğimi bilmek istiyorum eğer haftada 1-2 günse ilçeden tutacağım cevaplarınız için teşekkür ederim

AmeonnA

Öğrenci
Hocalarım merhabalar gelen Eylül ayında yüksek lisansımın ikinci yılına ve tez dönemime başlayacağım şu an bilindiği üzere yükseköğretim online olarak eğitim vermekte fakat yüksek lisans yaptığım ile merkezde hiç güzel daireler yok ilçede güzel daireler var İlçe üniversiteye 40 km bu yüzden ikinci yıl yani tez döneminde okula kaç gün gittiğimi bilmek istiyorum eğer haftada 1-2 günse ilçeden tutacağım cevaplarınız için teşekkür ederim

Hocam şöyle ki; tüm derslerinizi ve seminerinizi verdiyseniz tez döneminde görüşmeleriniz hocanızla iletişiminize bağlıdır. Mesela ben ayda 1 görüşürdüm hocamla..
Kısacası belirli bir sayıdan bahsetmek pek mümkün görünmüyor. Kolaylıklar dilerim...

fenx

Öğrenci
Danışman hocana mail gönder tezinle ilgili bir gelişme oldukça hocam buluşalım yüzyüze bir bakalım de. Sana bağlı bu sıklık.