Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tez Döneminde Danışmanı Değiştirmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 455257"><p>merhabalar tez danışmanım öyle akademik kastıran bir hoca değildi şimdi türlü bahanelerle her allahın günü bahaneyi değitiriyor ve başka hoca bul diyor. Başka hoca bulunurdu elbet ama diğer hocalar da danışman değiştiren öğrenciye hiç hoş bakmıyorlar. Akıllarında hep şüphe var ve bu şekilde olan bana oluyor. Tuhafıma giden sanki evlenicez aile kuracaz bu danışmanlarla. Hocalar hiç yapıcı değiller bu yaklaşımlardan ötürü zaten akademisyenlikten soğudum ve şu an akademisyen değilim okumaktan soğudum. Bari yüksek lisans bitsin istiyorum onca ders aldım yazık değil mi? Bu hocalar neden bu kadar çıkarcı insanlık neden bu kadar yerlerde? Enstitüye dilekçe versem sorun çözülür mü? Başka hoca bulsalar bile bunlar ben uğraştım diye tezimi onaylamazlar diye korkuyorum. Haksız mıyım? Rektörlüğe dilekçe mi vermeliyim yoksa? Çok zoruma gidiyor bunların bu egoist, berbat, acımasız tavırlarından ben okuldan soğudum. Bir tane bile sorgulayan muhakeme eden hoca görmedim etse bile kendileri için ediyorlar. İlişkiler genelde al gülüm ver gülüm.Zoruma giden böyleleri prof doc oldu ben de sanki ilgisiz alakasızmışım da danışman değiştiriyormuşum gibi lanse ediliyor ve ben daha y.l diploması bile alamadım. Doktoraya başlardım yoksa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 455257"] merhabalar tez danışmanım öyle akademik kastıran bir hoca değildi şimdi türlü bahanelerle her allahın günü bahaneyi değitiriyor ve başka hoca bul diyor. Başka hoca bulunurdu elbet ama diğer hocalar da danışman değiştiren öğrenciye hiç hoş bakmıyorlar. Akıllarında hep şüphe var ve bu şekilde olan bana oluyor. Tuhafıma giden sanki evlenicez aile kuracaz bu danışmanlarla. Hocalar hiç yapıcı değiller bu yaklaşımlardan ötürü zaten akademisyenlikten soğudum ve şu an akademisyen değilim okumaktan soğudum. Bari yüksek lisans bitsin istiyorum onca ders aldım yazık değil mi? Bu hocalar neden bu kadar çıkarcı insanlık neden bu kadar yerlerde? Enstitüye dilekçe versem sorun çözülür mü? Başka hoca bulsalar bile bunlar ben uğraştım diye tezimi onaylamazlar diye korkuyorum. Haksız mıyım? Rektörlüğe dilekçe mi vermeliyim yoksa? Çok zoruma gidiyor bunların bu egoist, berbat, acımasız tavırlarından ben okuldan soğudum. Bir tane bile sorgulayan muhakeme eden hoca görmedim etse bile kendileri için ediyorlar. İlişkiler genelde al gülüm ver gülüm.Zoruma giden böyleleri prof doc oldu ben de sanki ilgisiz alakasızmışım da danışman değiştiriyormuşum gibi lanse ediliyor ve ben daha y.l diploması bile alamadım. Doktoraya başlardım yoksa. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tez Döneminde Danışmanı Değiştirmek