Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tez Döneminde Danışmanı Değiştirmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 455255"><p><strong>danışman hoca</strong></p><p></p><p>ayrıca arkadaşlar meraktan soruyorum hiç düşünmezdim ama şimdi aklıma birşey geliyor bir hoca öğrenciyi kıskanır mı? Yani işin var hem de TR şartlarında güzel(uzaktan öyle görünüyor) e bu insan yl'ın da sonuna geldi ben buna konu verirsem bu gayet rahat hakkından da gelir en iyisi ben buna danışmanlık yapmayayım ve bunu bu şekilde kötü göstereyim. Diğer hocalar da çoğunlukla benden dolayı kabul etmez ve bu şahıs böylelikle yüksek lisansını bitirmez. Suyun önünü baştan keserim gibi gizli duygularla hareket eden hocalar olabilir mi?. Ben şahsen böyle düşünüyorum atık aksini gösterecek bişey görmedim. Bir hoca öğrenciyi beğenmezse şahsen ben senin şu şu özelliklerini beğenmedim ali ya da veli düzelt der. Yani öğrenciyi düzeltmeyi dener ama durduk yere sudan saçma sapan bahanelerle sen başka hoca bul demesi art niyetli geliyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 455255"] [b]danışman hoca[/b] ayrıca arkadaşlar meraktan soruyorum hiç düşünmezdim ama şimdi aklıma birşey geliyor bir hoca öğrenciyi kıskanır mı? Yani işin var hem de TR şartlarında güzel(uzaktan öyle görünüyor) e bu insan yl'ın da sonuna geldi ben buna konu verirsem bu gayet rahat hakkından da gelir en iyisi ben buna danışmanlık yapmayayım ve bunu bu şekilde kötü göstereyim. Diğer hocalar da çoğunlukla benden dolayı kabul etmez ve bu şahıs böylelikle yüksek lisansını bitirmez. Suyun önünü baştan keserim gibi gizli duygularla hareket eden hocalar olabilir mi?. Ben şahsen böyle düşünüyorum atık aksini gösterecek bişey görmedim. Bir hoca öğrenciyi beğenmezse şahsen ben senin şu şu özelliklerini beğenmedim ali ya da veli düzelt der. Yani öğrenciyi düzeltmeyi dener ama durduk yere sudan saçma sapan bahanelerle sen başka hoca bul demesi art niyetli geliyor [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tez Döneminde Danışmanı Değiştirmek