Tez anketimi nasıl doldurtabilirim?

kuramci

Araştırma Görevlisi
Merhaba arkadaşlar, yüksek lisans tezim için bir anket hazırladım. Başta sağlık çalışanları üzerine yapmayı planlıyordum, ancak bazı nedenlerden dolayı yapamayacağımı anladım. Anketin içeriğinden dolayı hastanelerinin izin vereceğini danışmanım düşünmüyor. Populasyonu mu değiştirsem, yoksa bir araştırma şirketinden mi yardım istesem bilemedim. Sizden akıl istiyorum, zira bende kalmadı.

cansuoz

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, yüksek lisans tezim için bir anket hazırladım. Başta sağlık çalışanları üzerine yapmayı planlıyordum, ancak bazı nedenlerden dolayı yapamayacağımı anladım. Anketin içeriğinden dolayı hastanelerinin izin vereceğini danışmanım düşünmüyor. Populasyonu mu değiştirsem, yoksa bir araştırma şirketinden mi yardım istesem bilemedim. Sizden akıl istiyorum, zira bende kalmadı.

Merhaba, sağlık çalışanları populasyonuyla ilgileniyorsan bu gruba ulaşabileceğin başka yollar deneyeblirsin. Eğer kurum bilgisi istemeyeceksen, kullanmayacaksan hastane izni çok gerekli olmayabilir diye düşünüyorum. Mesela facebook grupları, forumlar, birlikler olabilir. Önceden konuşup az cok belli bir populasyona göre anket hazırlamak daha kolay oluyor. Eğer ilgi alanın bu yöndeyse bence başka şekilde ulaşmayı dene. kaç kişiyse buluruz gibi:)