Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Taşrada Yüksek Lisans Yapmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="++alyansss" data-source="post: 376979" data-attributes="member: 74667"><p>yok hocam dedim ya size kalmıştır ... benim imkanlarım kısıtlı şu an mesela mali sorunlar var .. ancak olmasaydı bile bana göre her zaman çalışmak,bir hedefi olmak güzel bi şeydir hatta takdir edilesidir...</p><p></p><p>şu kadarı var ki "bilim yaparak çok para kazanılamayacağı" ne yazık ki doğru sanırım ancak yönlendirme yollar,kararlar ve teknikler bence hep akla ve bilime dayanmalıdır ..stamamen size kalmıştır hocam elbeteki kendinizi sadece ders çalışmaya emek vermeye endekse edebilirsiniz.. hatta bu durumu avantaja çevirmek son derece kolaydır tabi öznel fikrim...dışardan öle görünüyor belki içte öle değildir ..</p><p></p><p>size dönük: buyuk bir ünide olsanız çok yüksek ihtimal ilgili olduğunuz kısmın "tam uzmanı" olurdunuz sonuç çıktılarında ..ancak bir sürü stresler,renkten renge girmeler,çok zor sorular "ay bu çok önemsiz bir ayrıntıymış" dediğiniz ancak hocanın tam orayı önemsemeleri felan felan felan bende gece vardiyası vardı bi de mesela ,geceyi aydınlatıyorsunuz tabi kaleminizin mürekkebiyle ama ..... böle bişi valla ben olsam heralde kimsenin beni sıkmadığı rahat ve yalnız olduğum bir ortam isterdim heralde ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="++alyansss, post: 376979, member: 74667"] yok hocam dedim ya size kalmıştır ... benim imkanlarım kısıtlı şu an mesela mali sorunlar var .. ancak olmasaydı bile bana göre her zaman çalışmak,bir hedefi olmak güzel bi şeydir hatta takdir edilesidir... şu kadarı var ki "bilim yaparak çok para kazanılamayacağı" ne yazık ki doğru sanırım ancak yönlendirme yollar,kararlar ve teknikler bence hep akla ve bilime dayanmalıdır ..stamamen size kalmıştır hocam elbeteki kendinizi sadece ders çalışmaya emek vermeye endekse edebilirsiniz.. hatta bu durumu avantaja çevirmek son derece kolaydır tabi öznel fikrim...dışardan öle görünüyor belki içte öle değildir .. size dönük: buyuk bir ünide olsanız çok yüksek ihtimal ilgili olduğunuz kısmın "tam uzmanı" olurdunuz sonuç çıktılarında ..ancak bir sürü stresler,renkten renge girmeler,çok zor sorular "ay bu çok önemsiz bir ayrıntıymış" dediğiniz ancak hocanın tam orayı önemsemeleri felan felan felan bende gece vardiyası vardı bi de mesela ,geceyi aydınlatıyorsunuz tabi kaleminizin mürekkebiyle ama ..... böle bişi valla ben olsam heralde kimsenin beni sıkmadığı rahat ve yalnız olduğum bir ortam isterdim heralde ... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Taşrada Yüksek Lisans Yapmak