Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Taşrada Yüksek Lisans Yapmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Galenos" data-source="post: 376952" data-attributes="member: 46099"><p>Bilimsel bir makaleden yola çıkıp daha büyük soruları cevaplamaya çalışmak sansasyonel habercilik...ben bir makaleden şunu istiyorum sadece makalede sorduğu soruyu cevaplasın...örneğin klonlama yapıldımı yapıldı..bitti.. Gerisi magazin habercilik....Ancak türk makalelerde yoğun şekilde görülen verilerle oynama, çarpıtma, deneyleri özensiz yapma gibi etik olmayan şekilde makale oluşturma sonucu sayıca fazla niteliksiz makale yayınlama yarışı....dolayısıyla (kendi alanım için konuşuyorum) gerçek türk bilim adamlarını tenzih ederek konuşmam gerekirse, genel olarak türkiyede bilim değil film yapılıyor..Bu kadar çarpık bir düzenin içinde ne kadar etik kalınırsa o kadar kalmayı planlıyorum...yazılacak o kadar şey var ki neyse...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Galenos, post: 376952, member: 46099"] Bilimsel bir makaleden yola çıkıp daha büyük soruları cevaplamaya çalışmak sansasyonel habercilik...ben bir makaleden şunu istiyorum sadece makalede sorduğu soruyu cevaplasın...örneğin klonlama yapıldımı yapıldı..bitti.. Gerisi magazin habercilik....Ancak türk makalelerde yoğun şekilde görülen verilerle oynama, çarpıtma, deneyleri özensiz yapma gibi etik olmayan şekilde makale oluşturma sonucu sayıca fazla niteliksiz makale yayınlama yarışı....dolayısıyla (kendi alanım için konuşuyorum) gerçek türk bilim adamlarını tenzih ederek konuşmam gerekirse, genel olarak türkiyede bilim değil film yapılıyor..Bu kadar çarpık bir düzenin içinde ne kadar etik kalınırsa o kadar kalmayı planlıyorum...yazılacak o kadar şey var ki neyse... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Taşrada Yüksek Lisans Yapmak