Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Sosyoloji mezunuyum.hangi alanda yüksek lisans yapmalıyım ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="muhammettoekr" data-source="post: 453616" data-attributes="member: 94367"><p><strong>Herkese merhabalar.Sosyoloji lisans programı mezunuyum.ortalamam içler acısı fakat bu durum yüksek lisasn yapmana engel değil diyenlerin vasıtasıyla yüksek lisans yapmak istiyorum</strong></p><p></p><p>2015 mezunuyum ve ortalamam 2.34. </p><p>Sosyoloji için oldukça düşük bir ortalama.</p><p>Aralıkda ALES e gireceğim.EA_SÖZ_ puanlama sistemini anlamış değilim.benim hangi alanda yapacagım ve yapma ksitedigim bile belirli değilken hangi soruları çözecegim konusunda kararsızım.</p><p></p><p>Sizden ricam benim bölümüme katkı sağlayacak ve aynı zamanda da iş hayatımda bana fayda saglıyabilecek bir alan önerebilirmisiniz?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muhammettoekr, post: 453616, member: 94367"] [B]Herkese merhabalar.Sosyoloji lisans programı mezunuyum.ortalamam içler acısı fakat bu durum yüksek lisasn yapmana engel değil diyenlerin vasıtasıyla yüksek lisans yapmak istiyorum[/B] 2015 mezunuyum ve ortalamam 2.34. Sosyoloji için oldukça düşük bir ortalama. Aralıkda ALES e gireceğim.EA_SÖZ_ puanlama sistemini anlamış değilim.benim hangi alanda yapacagım ve yapma ksitedigim bile belirli değilken hangi soruları çözecegim konusunda kararsızım. Sizden ricam benim bölümüme katkı sağlayacak ve aynı zamanda da iş hayatımda bana fayda saglıyabilecek bir alan önerebilirmisiniz? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Sosyoloji mezunuyum.hangi alanda yüksek lisans yapmalıyım ?