Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Tez İçin Anket Çalışmaları
Sosyal Medya Kullanımı ile alakalı Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Tez Anketi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Byzkkl" data-source="post: 493002" data-attributes="member: 103911"><p>Katıldığınız ve geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Haklısınız lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katılımını düşünerek hazırlamıştım. Doktora seçeneğini de ekleyebilirim.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Katıldığınız için teşekkür ederim. Şu anda eğitimine devam eden öğrencileri düşünerek hazırladığım için mezun seçeneği eklemedim fakat 1 ile 6 arası sınıf seçenekleri lisans öğrencileri içindir. Son sorulardan kastınız likert tipi ölçeklerin olduğu kısım mı? O ölçekler geçerlik güvenirliği yapılmış ölçekler olduğu için soruları değiştirmem mümkün değil. İlk baştaki sosyal medya kullanım özelliklerinin sorulduğu formda hatalı gördüğünüz bir şey varsa bildirebilirseniz sevinirim. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Byzkkl, post: 493002, member: 103911"] Katıldığınız ve geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Haklısınız lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katılımını düşünerek hazırlamıştım. Doktora seçeneğini de ekleyebilirim. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Katıldığınız için teşekkür ederim. Şu anda eğitimine devam eden öğrencileri düşünerek hazırladığım için mezun seçeneği eklemedim fakat 1 ile 6 arası sınıf seçenekleri lisans öğrencileri içindir. Son sorulardan kastınız likert tipi ölçeklerin olduğu kısım mı? O ölçekler geçerlik güvenirliği yapılmış ölçekler olduğu için soruları değiştirmem mümkün değil. İlk baştaki sosyal medya kullanım özelliklerinin sorulduğu formda hatalı gördüğünüz bir şey varsa bildirebilirseniz sevinirim. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Tez İçin Anket Çalışmaları
Sosyal Medya Kullanımı ile alakalı Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Tez Anketi