Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Puanı
Sizce 2011 Ek Yerleştirme Puanları Ne Olur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="aDNA" data-source="post: 67423" data-attributes="member: 3489"><p>Puanlar pek değişmeyecek Sayısal bölümler için. Ama EA için puanların kesinlikle düşeceği kanısındayım. Çünkü Ales EA puanları Standart sapmaya pek fazla uğramaz gibime geliyor. Sözel arkadaşlar için de artar,çünkü sözelci arkadaşlarım aleste maşallah çok iyi yapmışlar. Sizin puana gelince gelme ihtimali var,fakat %3 çok etkili olacaktır. Artık insanlar da ÖYP 'nın zorluklarını gördükçe ( TOEIC kaldırılması, hala 2 memur kefıl, gıren arkadaslarımızın yasadıgı sıkıntılar, doktoraya baslarken OYP Lisansustu eğitim kontenajnında doğan maduriyetler ve YÖK ün aldığı son keskin yaptırımlar) ÖYP ye çok rahat girer maaşımı alır geçerim mantığında olanların göü kokrtu. Yaptırımlar en başından beri bu şekilde belirlenerek uygulansaydı şu an 300 e yakın kadroya yerleşmiş arkadaşlarımız burada deneyimlerini paylaşabilecekti. Hayırlısı olsun 2 haftaya kadar hepinizin istediği olur umarım. Başarılar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aDNA, post: 67423, member: 3489"] Puanlar pek değişmeyecek Sayısal bölümler için. Ama EA için puanların kesinlikle düşeceği kanısındayım. Çünkü Ales EA puanları Standart sapmaya pek fazla uğramaz gibime geliyor. Sözel arkadaşlar için de artar,çünkü sözelci arkadaşlarım aleste maşallah çok iyi yapmışlar. Sizin puana gelince gelme ihtimali var,fakat %3 çok etkili olacaktır. Artık insanlar da ÖYP 'nın zorluklarını gördükçe ( TOEIC kaldırılması, hala 2 memur kefıl, gıren arkadaslarımızın yasadıgı sıkıntılar, doktoraya baslarken OYP Lisansustu eğitim kontenajnında doğan maduriyetler ve YÖK ün aldığı son keskin yaptırımlar) ÖYP ye çok rahat girer maaşımı alır geçerim mantığında olanların göü kokrtu. Yaptırımlar en başından beri bu şekilde belirlenerek uygulansaydı şu an 300 e yakın kadroya yerleşmiş arkadaşlarımız burada deneyimlerini paylaşabilecekti. Hayırlısı olsun 2 haftaya kadar hepinizin istediği olur umarım. Başarılar... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Puanı
Sizce 2011 Ek Yerleştirme Puanları Ne Olur?