Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Sinava gitmeyecegi halde başvuru yapan TİP?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Surveillance" data-source="post: 456655" data-attributes="member: 94841"><p>Bizim bölümlerde ve aynı fakültenin diğer bölümlerinde 50/d falan olmasına bakmadan herkes her yere başvurmuş.</p><p></p><p>İhtisaslaştırılmış ÖYP kapsamında bizde 6 farklı üniversitenin kadrosu vardı. İlk etapta ben de ön değerlendirmede elenebilirim düşüncesiyle hepsine dosya yolladım. Fakat ilk açıklananı kazandığım için diğerlerine gitmeyeceğim. Maalesef diğer üniversitelerin ön değerlendirme listelerinde adım görünüyor. Bununla ilgili olarak başka bir yeri kazandığım için diğer yerlerdeki başvurularımı çekmemi isteyen arkadaşlar olmuştu. Ben de kabul ettim mağdur olmasınlar diye. Lakin üniversiteleri başvurumu geri çekmek için aradığımda benden bunun için dilekçe vermem gerektiğini söylediler. Ama ön değerlendirmelerin açıklanmasına 1 gün kalmıştı. Maalesef arkadaşlara yardımcı olamadım. Tabi ki başvurulardaki isimlerin büyük çoğunluğu aynı isimlerdi ve diğer kazananların isimleri de diğer yerlerde görünmeye devam edecek. Ancak ben kendi adıma konuşursam, bunu asla kötü bir niyetle yapmadım.</p><p></p><p>Ayrıca son bir not ekleyeyim, benim kazandığım yerde bir hocamız YÖK'ün bizi yüksek lisansa <u>kesin olarak</u> yeniden başlatacağını söyledi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Surveillance, post: 456655, member: 94841"] Bizim bölümlerde ve aynı fakültenin diğer bölümlerinde 50/d falan olmasına bakmadan herkes her yere başvurmuş. İhtisaslaştırılmış ÖYP kapsamında bizde 6 farklı üniversitenin kadrosu vardı. İlk etapta ben de ön değerlendirmede elenebilirim düşüncesiyle hepsine dosya yolladım. Fakat ilk açıklananı kazandığım için diğerlerine gitmeyeceğim. Maalesef diğer üniversitelerin ön değerlendirme listelerinde adım görünüyor. Bununla ilgili olarak başka bir yeri kazandığım için diğer yerlerdeki başvurularımı çekmemi isteyen arkadaşlar olmuştu. Ben de kabul ettim mağdur olmasınlar diye. Lakin üniversiteleri başvurumu geri çekmek için aradığımda benden bunun için dilekçe vermem gerektiğini söylediler. Ama ön değerlendirmelerin açıklanmasına 1 gün kalmıştı. Maalesef arkadaşlara yardımcı olamadım. Tabi ki başvurulardaki isimlerin büyük çoğunluğu aynı isimlerdi ve diğer kazananların isimleri de diğer yerlerde görünmeye devam edecek. Ancak ben kendi adıma konuşursam, bunu asla kötü bir niyetle yapmadım. Ayrıca son bir not ekleyeyim, benim kazandığım yerde bir hocamız YÖK'ün bizi yüksek lisansa [U]kesin olarak[/U] yeniden başlatacağını söyledi. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Sinava gitmeyecegi halde başvuru yapan TİP?