Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Sinava gitmeyecegi halde başvuru yapan TİP?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="korozifortam" data-source="post: 456299" data-attributes="member: 77187"><p>Şu son atamalar için bir şey söylemeyeceğim. Çünkü mesela ben bir ilana başvurdum normalde sınavı 20sinde görünüyordu ancak 21'ine çektiler, başka başvurduğum ilanında sınavı 21'indeydi ve hala aynı gün. Normalde her ikisine de girmeyi planladım ancak giremeyeceğim bu durumda olanlar çok çıkacak diye düşünüyorum. Bu ilanlar için değil de genel olarak ego tatmini olarak görüyorum o insanların bu davranışını. Benim bildiğim biri 15 ilana başvurdu üşenmeden. Ve sadece 2 tanesinin sınavına girecek. Ne desek boş böylelerine. O kadar belge hazırlarken harcadıkları paralara bile acımıyor adamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="korozifortam, post: 456299, member: 77187"] Şu son atamalar için bir şey söylemeyeceğim. Çünkü mesela ben bir ilana başvurdum normalde sınavı 20sinde görünüyordu ancak 21'ine çektiler, başka başvurduğum ilanında sınavı 21'indeydi ve hala aynı gün. Normalde her ikisine de girmeyi planladım ancak giremeyeceğim bu durumda olanlar çok çıkacak diye düşünüyorum. Bu ilanlar için değil de genel olarak ego tatmini olarak görüyorum o insanların bu davranışını. Benim bildiğim biri 15 ilana başvurdu üşenmeden. Ve sadece 2 tanesinin sınavına girecek. Ne desek boş böylelerine. O kadar belge hazırlarken harcadıkları paralara bile acımıyor adamlar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Sinava gitmeyecegi halde başvuru yapan TİP?