Selçuk Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Selçuk Üniversitesi Dil Merkezini Kazanan arkadaşlarımız burada tanışabilir,düşüncelerini paylaşabilirler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

korkut68

Öğrenci
25.10 2010 tarihinde öyp araştırma görevlileri için saat 13:30 da toplantı ve seviye tespit sınavı yapılacakmış Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek okulunda.Bilgilerinize. Herkese hayırlı olsun 58 p :(
 

muhlisoz

Öğrenci
konya güzel bi yer özellikle de bosnada kalmanı tavsiye ederim kampüse yakın ama merkeze uzak biraz. öğrenci milletinin alayı bosnada takılır
 

redstar42

Öğrenci
ilkokulu,ortaokulu,liseyi,lisans eğitimini, tessiz yüksek lisansı,tezli yüksek lisansı konyada yaptım.halen de doktoramı yapıyorum. doğal olarak da selçuk üniyi ilk tercihime yerleştirdim ve geldi. çok mutluyum bu anlamda.
konyaya ilk kez gelcekler ya da soruları olanlar özelden yazabilirler.dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışırız.
herkese başarılar..
 

semihasa

Öğrenci
Arkadaşlar kursla ilgili yadamdan bilgi alan varmı.

Forumda selçuk üniversitesini dil kursu için tercih eden arkadaşlar bu alana yoğunlaşırsa iyi olur gibi en azından bilgilerimizi paylaşmış oluruz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

neseliispanak

Öğrenci
Ya da şöyle söyleyeyim bu daireler eşyalı ısıtmalı sıcak su şeklinde mi? örneğin kayseride böyle daireler mevcut.. eşyalı+ısınma+sıcak su+ tv+internet 1+1 kanepe dolap vs 500 lira akdardı..
 

redstar42

Öğrenci
ÖYP Yabancı Dil Eğitimi Duyurusu



2010-2011 eğitim öğretim yılında Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda İngilizce Eğitimi alacak ÖYP araştırma görevlilerinin dikkatine:

1) Yabancı Dil Eğitimi S.Ü. Alaeddin Keykubat Kampusu Yabancı Diller Yüksekokulunda yapılacaktır.

2) 25 Ekim 2010 günü saat 13.30’da Yabancı Diller Yüksekokulu Kütüphanesinde ÖYP araştırma görevlileri ile bir toplantı yapılacaktır.

3) Sınıfların oluşturulması için 26 Ekim 2010 günü saat 09.00 da Yabancı Diller Yüksekokulunda yerleştirme sınavı yapılacaktır.

4) Eğitim öğretim programı 1 Kasım 2010 Pazartesi günü başlayacaktır.

5) Yapılacak yerleştirme sınavının sonucuna göre oluşturulacak sınıfların dağılımı ve ders saatleri Yabancı Diller Yüksekokulunun web sitesinde

( www.ydyo.selcuk.edu.tr) duyurulacaktır.



YDYO MÜDÜRLÜĞÜ

buyrun size bilgi...
 
Üst