Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Seçtiğim tez konusu bir başkası tarafından çalışılıyor ise...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="47" data-source="post: 315951" data-attributes="member: 52046"><p>Yök'te makalesi yoksa derken tam olarak ne kastettiğinizi anlamadım. Enstitüye tezin birkaç kopyasını veriyorsunuz. Bu kopyalardan birisi Yök'ün arşivine gidiyor diye biliyorum. Onu geçtim Yök elindeki makaleleri tarayıp dijital ortama atmak için uğraştığı bir dönemde yök nereden bilecek ifadesi bana mantıklı gelmiyor. Sadece entitüye verdiğimiz tez önerilerinin bile kaydına baksalar yine tez hakkında bilgi edinirler.</p><p></p><p>Doktorada iptal edildiğini belirttiğim araştırma görevlisinin hocasının arayıp çalışılmış konuyu çalıştıklarını belirterek tezin kabul görmeyeceği şeklinde beyanatta bulunmuşlar. Yüksel lisanstaki örnekte ise öğrenci kendisine verilen defteri (mühimme defteri yanılmıyorsam) yerine bir altındaki rakama ile kodlanmış defteri almıştı. Tezde yarıya kadar gelmişti ancak iptal edildi. </p><p></p><p>Çalışılmış konuyu çalışmak emek ve zaman kaybı belkide eğitim kariyerinde kendini zora sokacak bir adım olacaktır. Sanıyorum kimse kopya bir tez suçlaması ile onca emeğine leke sürdürmek istemez. Aldığı büyük bir risk. Ben arkadaşın konuyu değiştirmesini öneririm.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="47, post: 315951, member: 52046"] Yök'te makalesi yoksa derken tam olarak ne kastettiğinizi anlamadım. Enstitüye tezin birkaç kopyasını veriyorsunuz. Bu kopyalardan birisi Yök'ün arşivine gidiyor diye biliyorum. Onu geçtim Yök elindeki makaleleri tarayıp dijital ortama atmak için uğraştığı bir dönemde yök nereden bilecek ifadesi bana mantıklı gelmiyor. Sadece entitüye verdiğimiz tez önerilerinin bile kaydına baksalar yine tez hakkında bilgi edinirler. Doktorada iptal edildiğini belirttiğim araştırma görevlisinin hocasının arayıp çalışılmış konuyu çalıştıklarını belirterek tezin kabul görmeyeceği şeklinde beyanatta bulunmuşlar. Yüksel lisanstaki örnekte ise öğrenci kendisine verilen defteri (mühimme defteri yanılmıyorsam) yerine bir altındaki rakama ile kodlanmış defteri almıştı. Tezde yarıya kadar gelmişti ancak iptal edildi. Çalışılmış konuyu çalışmak emek ve zaman kaybı belkide eğitim kariyerinde kendini zora sokacak bir adım olacaktır. Sanıyorum kimse kopya bir tez suçlaması ile onca emeğine leke sürdürmek istemez. Aldığı büyük bir risk. Ben arkadaşın konuyu değiştirmesini öneririm. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Seçtiğim tez konusu bir başkası tarafından çalışılıyor ise...